притисни ентер »

NASA планира „роботски хотел“ во рамките на Меѓународната вселенска станица
NASA планира „роботски хотел“ во рамките на Меѓународната вселенска станица

NASA планира „роботски хотел“ во рамките на Меѓународната вселенска станица

NASA планира со следната испорака на залихи до Меѓународната вселенска станица да испорача и нешто што го нарекува „роботски хотел“. Се работи за простор за складирање на „роботски алатки“, така што всушност се работи за единица за паркирање на роботите кои не се користат. Новиот хотел нуди и заштита од потенцијални опасности, кои не недостасуваат

NASA планира „роботски хотел“ во рамките на Меѓународната вселенска станица

NASA планира „роботски хотел“ во рамките на Меѓународната вселенска станица

NASA планира со следната испорака на залихи до Меѓународната вселенска станица да испорача и нешто што го нарекува „роботски хотел“. Се работи за простор за складирање на „роботски алатки“, така што всушност се работи за единица за паркирање на роботите кои не се користат. Новиот хотел нуди и заштита од потенцијални опасности, кои не недостасуваат