притисни ентер »

Произведен 500.000-тиот Fiat Tipo
Произведен 500.000-тиот Fiat Tipo

Произведен 500.000-тиот Fiat Tipo

500.000- тиот автомобил Fiat Tipo, е произведен како специјално јубилејно издание Tipo Sport во изведба со 5 врати, опремен со мотор 1.6 Multijet DCT со 120 КС, во фабриката во Бурса, Турција. Доминира со впечатлива Passion црвена боја на каросеријата, во комбинација со контрастниот црн покрив и новиот амбиент на внатрешност Total Black. Ова достигнување

Fiat Tipo прославува убав јубилеј – половина милион продадени примероци

Fiat Tipo прославува убав јубилеј – половина милион продадени примероци

Јубилејниот примерок на FIAT Tipo со реден број 500.000 се симана од производните ленти во погоните на фабриката во Бурса, Турција … Конкретно, јубилејниот модел е Tipo Sport со пет врати, опремен со дизел мотор со работен волумен од 1,6 -литри , Multijet DCT технологија, со моќ од 120 KS и се одликува со впечатлива Passion нијанса на црвена боја ,

Произведен 500 000-тиот Fiat Tipo

Произведен 500 000-тиот Fiat Tipo

Во фабриката во Бурса, Турција, беше произведен 500 000-тиот автомобил Fiat Tipo. Се работи за специјално, јубилејно издание, на Tipo Sport, во изведба со 5 врати, опремен со мотор 1.6 Multijet DCT со 120 КС. Моделот доминира со впечатливата Passion црвена боја на каросеријата, во комбинација со контрастниот црн покрив и новиот амбиент на внатрешноста

Fiat го произведе 500.000 Tipo

Fiat го произведе 500.000 Tipo

Fiat заедно со партнерот Koc Holding го прослави 500 илјадитиот произведен Tipo автомобил во турската фабрика во Бурса, западна Турција. Јубилејниот 500 илјадитиот автомобил е опремен со 1,6 литарски Multijet DCT мотор со 120 КС во Passion црвена боја со црн кров и внатрешност во новата Total Black боја. Овој автомобил е од Sport изведбата на Tipo

Произведен 500.000-тиот Fiat Tipo

Произведен 500.000-тиот Fiat Tipo

500.000- тиот автомобил Fiat Tipo, е произведен како специјално јубилејно издание Tipo Sport во изведба со 5 врати,опремен со мотор1.6 Multijet DCT со 120 КС, во фабриката во Бурса, Турција. Доминира со впечатлива Passion црвена боја на каросеријата, во комбинација со контрастниот црн покрив и новиот амбиент на внатрешност Total Black. Ова достигнување