притисни ентер »

Деспотовски ги повика кандидатите за претседател на СДСМ да се соочат на дебата: Охрабрува тоа што моите колеги ги промовираат клучните точки од мојата програма
Деспотовски ги повика кандидатите за претседател на СДСМ да се соочат на дебата: Охрабрува тоа што моите колеги ги промовираат клучните точки од мојата програма

Деспотовски ги повика кандидатите за претседател на СДСМ да се соочат на дебата: Охрабрува тоа што моите колеги ги промовираат клучните точки од мојата програма

Јован Деспотовски ги повика уште еднаш сите кандидати за претседател на СДСМ да му се придружат на јавна дебата на која ќе ги презентираат своите идеи и конкретни реформи. Овој повик, вели Деспотовски, доаѓа како одговор на бројните барања од луѓето од цела Македонија со кои се среќавам и зголемениот интерес од медиумите. „Нема од што да бегаме, а

Јован Деспотовски со повик за дебата до противкандидатите за лидерската позиција во СДСМ

Јован Деспотовски со повик за дебата до противкандидатите за лидерската позиција во СДСМ

Ги повикувам уште еднаш сите кандидати за претседател на СДСМ да ми се придружат на јавна дебата на која ќе ги презентираме нашите идеи и конкретни реформи. Овој повик доаѓа како одговор на бројните барања од луѓето од цела Македонија со кои се среќавам и зголемениот интерес од медиумите, вели Јован Деспотовски кој поднесе кандидатурата за претседател

Деспотовски повикува на дебата:„Охрабрува тоа што колегите ги промовираат клучните точки од мојата програма“

Деспотовски повикува на дебата:„Охрабрува тоа што колегите ги промовираат клучните точки од мојата програма“

Кандидатот за претседател на СДСМ Јован Деспотовски повика на јавна дебата, на која, како што вели, ќе ги соочат своите идеи сите кандидати. „Ги повикувам уште еднаш сите кандидати за претседател на СДСМ да ми се придружат на јавна дебата на која ќе ги презентираме нашите идеи и конкретни реформи. Овој повик доаѓа како одговор на бројните барања од

Деспотовски ги повика кандидатите за претседател на СДСМ да се соочат на дебата

Деспотовски ги повика кандидатите за претседател на СДСМ да се соочат на дебата

Јован Деспотовски ги повика уште еднаш сите кандидати за претседател на СДСМ да му се придружат на јавна дебата, на која ќе ги презентираат своите идеи и конкретни реформи. Овој повик, вели Деспотовски, доаѓа како одговор на многуте барања од луѓето од цела Македонија со кои се среќавам и зголемениот интерес од медиумите. „Нема од што да бегаме, а

Деспотовски ги повикува Петровска, Филипче и Бајдевски на јавна дебата

Деспотовски ги повикува Петровска, Филипче и Бајдевски на јавна дебата

Кандидатот за претседател на СДСМ, Јован Деспотовски ги повика неговите противкандидати на јавна дебата на која ќе ги презентираат идеите. Според Деспотовски, охрабрувачки е да се види дека неговите колеги активно ги промовираат клучните точки од неговата реформска програма, особено реформата со која се воведува директен избор на клучните луѓе на партиски

Деспотовски повторно ги повикува противкандидатите на јавна дебата

Деспотовски повторно ги повикува противкандидатите на јавна дебата

Ги повикувам уште еднаш сите кандидати за претседател на СДСМ да ми се придружат на јавна дебата на која ќе ги презентираме нашите идеи и конкретни реформи, овој повик доаѓа како одговор на бројните барања од луѓето од цела Македонија со кои се среќавам и зголемениот интерес од медиумите, пишува кандидатот за претседател на СДСМ, Јован Деспотовски

Деспотовски: Јавното соочување е нешто за што секогаш сме се залагале и за кое секогаш сме имале храброст да го бараме од нашите политички противници

Деспотовски: Јавното соочување е нешто за што секогаш сме се залагале и за кое секогаш сме имале храброст да го бараме од нашите политички противници

Ги повикувам уште еднаш сите кандидати за претседател на СДСМ да ми се придружат на јавна дебата на која ќе ги презентираме нашите идеи и конкретни реформи. Овој повик доаѓа како одговор на бројните барања од луѓето од цела Македонија со кои се среќавам и зголемениот интерес од медиумите, вели во соопштението на Јован Деспотовски, кандидат за претседател

Јован Деспотовски со повик за дебата до противкандидатите за лидерската позиција во СДСМ

Јован Деспотовски со повик за дебата до противкандидатите за лидерската позиција во СДСМ

Ги повикувам уште еднаш сите кандидати за претседател на СДСМ да ми се придружат на јавна дебата на која ќе ги презентираме нашите идеи и конкретни реформи. Овој повик доаѓа како одговор на бројните барања од луѓето од цела Македонија со кои се среќавам и зголемениот интерес од медиумите. Нема од што да бегаме, а само преку отворен и транспарентен

Деспотовски ги повикува Филипче, Петровска и Бајдевски на јавна дебата

Деспотовски ги повикува Филипче, Петровска и Бајдевски на јавна дебата

29 Кандидатот за претседател на СДСМ, Јован Деспотовски повика на јавна дебата, на која, како што вели, ќе ги соочат своите идеи сите кандидати. -Ги повикувам уште еднаш сите кандидати за претседател на СДСМ да ми се придружат на јавна дебата на која ќе ги презентираме нашите идеи и конкретни реформи. Овој повик доаѓа како одговор на бројните барања