притисни ентер »

Ѕвездата на Австрија си отвори луксузен ресторан во Виена!
Ѕвездата на Австрија си отвори луксузен ресторан во Виена!

Ѕвездата на Австрија си отвори луксузен ресторан во Виена!

Давид Алаба, новиот член на Реал Мадрид и најдобриот фудбалер на Австрија, нашиот ривал на првиот меч на ЕУРО, си отвори луксузен ресторан во центарот на Виена. Поради пандемијата на коронавирусот, „DaRose“ мораше да ја одложи својата промоција за една година, но веќе поздрави многу гости од отворањето пред една недела. „Моменти за живеење, ноќи за

Ѕвездата на Австрија си отвори луксузен ресторан во Виена!

Ѕвездата на Австрија си отвори луксузен ресторан во Виена!

Давид Алаба, новиот член на Реал Мадрид и најдобриот фудбалер на Австрија, нашиот ривал на првиот меч на ЕУРО, си отвори луксузен ресторан во центарот на Виена. Поради пандемијата на коронавирусот, „DaRose“ мораше да ја одложи својата промоција за една година, но веќе поздрави многу гости од отворањето пред една недела. „Моменти за живеење, ноќи за

Ѕвездата на Австрија си отвори луксузен ресторан во Виена!

Ѕвездата на Австрија си отвори луксузен ресторан во Виена!

0 Давид Алаба, новиот член на Реал Мадрид и најдобриот фудбалер на Австрија, нашиот ривал на првиот меч на ЕУРО, си отвори луксузен ресторан во центарот на Виена. Поради пандемијата на коронавирусот, „DaRose“ мораше да ја одложи својата промоција за една година, но веќе поздрави многу гости од отворањето пред една недела. „Моменти за живеење, ноќи