притисни ентер »

Легендарниот тв-водител Лери Кинг се разведува по осми пат
Легендарниот тв-водител Лери Кинг се разведува по осми пат

Легендарниот тв-водител Лери Кинг се разведува по осми пат

Легендарниот ТВ-водител Лери Кинг поднесе барање за развод од својата седма сопруга Шон Кинг, со која беше во брак 22 години. Осумдесет и петгодишниот Кинг и поранешната актерка, кои се родители на двајца возрасни синови, се венчаа во 1997 година во болничка соба, три дена пред тој да оди на операција. Тие сакаа да се разведат уште во 2010 година,

Легендарниот ТВ-водител Лери Кинг се разведува по осми пат

Легендарниот ТВ-водител Лери Кинг се разведува по осми пат

Легендарниот ТВ-водител Лери Кинг поднесе барање за развод од својата седма сопруга Шон Кинг, со која беше во брак 22 години. Осумдесет и петгодишниот Кинг и поранешната актерка, кои се родители на двајца возрасни синови, се венчаа во 1997 година во болничка соба, три дена пред тој да оди на операција. Тие сакаа да се разведат уште во 2010 година,

ПРОПАДНА И СЕДМИОТ БРАК: Се разведе Лери Кинг

ПРОПАДНА И СЕДМИОТ БРАК: Се разведе Лери Кинг

После 22 години сфатиле дека имаат ненадминливи разлики Познатиот ТВ-водител Лери Кинг се разведе од својата седма сопруга, Шон Саутуик Кинг, по речиси 22 години брак. Кинг (85) вчера ги поднел документите за развод во Врховниот суд на Лос Анџелес. Причината што ја посочил, гласи: „ненадминливи разлики” со својата 26 години помлада сопруга. Ова за

Лери Кинг се разведе од својата седма сопруга

Лери Кинг се разведе од својата седма сопруга

Познатиот американски ТВ-водител Лери Кинг се раздели со својата сопруга Шон Саутуик Кинг по речиси 22 години брак. Таа му беше седма сопруга. Кинг (85) вчера ги поднел документите за развод во Врховниот суд на Лос Анџелес. Причината што ја посочил, гласи: „ненадминливи разлики” со својата 26 години помлада сопруга. Ова за многумина е изненадување,

Лари Кинг по 22 години брак се разведува од седмата сопруга

Лари Кинг по 22 години брак се разведува од седмата сопруга

Американскиот телевизиски и радио водител Лари Кинг, по 22 години брак се разведува од својата седма сопруга Шенон. Неговите пријателите велат дека уште од поодамна се насетувал крајот на нивната врска. Тие велат дека Лари во одреден период се плашел дека Шенон може да му нашети на неговото здравје. Велат и дека во 2016 година, Шенон се обидела да

Лери Кинг се разведе од својата седма сопруга

Лери Кинг се разведе од својата седма сопруга

Познатиот американски ТВ-водител Лери Кинг се раздели со својата сопруга Шон Саутуик Кинг по речиси 22 години брак. Таа му беше седма сопруга. Кинг (85) вчера ги поднел документите за развод во Врховниот суд на Лос Анџелес. Причината што ја посочил, гласи: „ненадминливи разлики” со својата 26 години помлада сопруга. Ова за многумина е изненадување,

Лари Кинг по 22 години брак се разведува од седмата сопруга

Лари Кинг по 22 години брак се разведува од седмата сопруга

Американскиот телевизиски и радио водител Лари Кинг, по 22 години брак се разведува од својата седма сопруга Шенон. Неговите пријателите велат дека уште од поодамна се насетувал крајот на нивната врска. Тие велат дека Лари во одреден период се плашел дека Шенон може да му нашети на неговото здравје. Велат и дека во 2016 година, Шенон се обидела да

Лери Кинг се разведе од својата седма сопруга

Лери Кинг се разведе од својата седма сопруга

Познатиот американски ТВ-водител Лери Кинг се раздели со својата сопруга Шон Саутуик Кинг по речиси 22 години брак. Таа му беше седма сопруга. Кинг (85) вчера ги поднел документите за развод во Врховниот суд на Лос Анџелес. Причината што ја посочил, гласи: „ненадминливи разлики” со својата 26 години помлада сопруга. Ова за многумина е изненадување,

Лери Кинг се разведе од својата седма сопруга

Лери Кинг се разведе од својата седма сопруга

Познатиот американски ТВ-водител Лери Кинг се раздели со својата сопруга Шон Саутуик Кинг по речиси 22 години брак. Таа му беше седма сопруга. Кинг (85) вчера ги поднел документите за развод во Врховниот суд на Лос Анџелес. Причината што ја посочил, гласи: „ненадминливи разлики” со својата 26 години помлада сопруга. Ова за многумина е изненадување,

Лери Кинг се разведе од својата седма сопруга

Лери Кинг се разведе од својата седма сопруга

Познатиот американски ТВ-водител Лери Кинг се раздели со својата сопруга Шон Саутуик Кинг по речиси 22 години брак. Таа му беше седма сопруга. Кинг (85) вчера ги поднел документите за развод во Врховниот суд на Лос Анџелес. Причината што ја посочил, гласи: „ненадминливи разлики” со својата 26 години помлада сопруга. Ова за многумина е изненадување