притисни ентер »

Кога се најстрастните периоди кај жените а кои кај мажите?!

Кога се најстрастните периоди кај жените а кои кај мажите?!

Жените се ноќни птици, кога ќе стане збор за омилено време за секс, додека мажите се во искушение во раните утрински часови, покажа истражувањето, велат од “Дејли мејл”. Истражувањето било нарачано од сајтот за секс играчки “Лавхани” и опфаќа 2.300 лица. Од направеното истражување се дознава дека пикот на либидото на мажите и жените се разминуваат

Oсобините кои мажите посебно ги ценат од жените

Oсобините кои мажите посебно ги ценат од жените

Покрај сексуалната привлечност и страста, еве кои се личните карактеристики на една жена, на кои мажите едноставно не можат да останат рамнодушни. Искреност Вистинскиот маж почитува искрена жена. Во светот на лажни комплименти и љубомора искреноста е вистинско освежување. За мажот не постои ништо подобро од жена која искрено ќе му одговори на поставеното