притисни ентер »

Контроли во казина во Кавадарци, Прилеп, Битола и Ресен: затекнат малолетник, изречени глоби
Контроли во казина во Кавадарци, Прилеп, Битола и Ресен: затекнат малолетник, изречени глоби

Контроли во казина во Кавадарци, Прилеп, Битола и Ресен: затекнат малолетник, изречени глоби

Припадници на полицијата и на инспекторатите спроведоа заеднички контроли во казина во Кавадарци, Прилеп, Битола и Ресен, затекнат малолетник, за неправилностите изречени глоби. Покрај заедничките контроли во угостителските објекти, во текот на вечерта (17/18.03 2023) полициски службеници на Бирото за јавна безбедност при МВР во содејство со инспектори

МВР: Непрописи во работењето на казина во Кавадарци, Прилеп и Битола

МВР: Непрописи во работењето на казина во Кавадарци, Прилеп и Битола

При спроведена контрола од страна на припадници на полицијата и инспектори, во текот на изминатата вечер регистрирани се непрописи во работењето на казино во Кавадарци, Прилеп и Битола. Од МВР информираат дека во казино во Кавадарци е констатирано непрописно работење од страна на УЈП, а затекнат бил и еден малолетник во објектот. Од страна на УЈП било

Припадници на полицијата и на инспекторатите спроведоа заеднички контроли во казина во Кавадарци, Прилеп, Битола и Ресен, затекнат малолетник, за неправилностите изречени глоби

Припадници на полицијата и на инспекторатите спроведоа заеднички контроли во казина во Кавадарци, Прилеп, Битола и Ресен, затекнат малолетник, за неправилностите изречени глоби

Покрај заедничките контроли во угостителските објекти, во текот на вечерта (17/18.03 2023) полициски службеници на Бирото за јавна безбедност при МВР во содејство со инспектори од државните инспекторати и Управата за јавни приходи реализираа заеднички контроли во казина во Кавадарци, Прилеп, Битола и Ресен. Притоа, во казно во Кавадарци е констатирано

Заедничка контрола на полицијата и инспекторатите во угостителски објекти на подрачјето на Гостивар, констатирани неправилности, изречени соодветни казни

Заедничка контрола на полицијата и инспекторатите во угостителски објекти на подрачјето на Гостивар, констатирани неправилности, изречени соодветни казни

Во текот на претходната ноќ од страна на полициски службеници на Бирото за јавна безбедност при МВР во содејство со инспектори од Државниот пазарен инспекторат (ДПИ), Управата за јавни приходи (УЈП) и Државниот инспекторат за труд (ДИТ) спроведена е заедничка контрола во угостителски објекти во Гостивар. За време на контролата во еден од угостителските

Заедничка контрола на полицијата и инспекторатите во угостителски објекти на подрачјето на Гостивар, констатирани неправилности, изречени соодветни казни

Заедничка контрола на полицијата и инспекторатите во угостителски објекти на подрачјето на Гостивар, констатирани неправилности, изречени соодветни казни

Во текот на претходната ноќ од страна на полициски службеници на Бирото за јавна безбедност при МВР во содејство со инспектори од Државниот пазарен инспекторат (ДПИ), Управата за јавни приходи (УЈП) и Државниот инспекторат за труд (ДИТ) спроведена е заедничка контрола во угостителски објекти во Гостивар. За време на контролата во еден од угостителските

Заедничка контрола на полицијата и инспекторатите во угостителски објекти низ Гостивар

Заедничка контрола на полицијата и инспекторатите во угостителски објекти низ Гостивар

Заедничка контрола на полицијата и инспекторатите во угостителски објекти низ Гостивар Б.Б. Пред 1 минута Полиција / Фото: МВР Во текот на претходната ноќ (17/18.03 2023) од страна на полициски службеници на Бирото за јавна безбедност при МВР во содејство со инспектори од Државниот пазарен инспекторат (ДПИ), Управата за јавни приходи (УЈП) и Државниот

Заедничка контрола на полицијата и инспекторатите во угостителски објекти на подрачјето на Гостивар, изречени казни

Заедничка контрола на полицијата и инспекторатите во угостителски објекти на подрачјето на Гостивар, изречени казни

МВР информира дека во текот на претходната ноќ, од страна на полициски службеници на Бирото за јавна безбедност, во содејство со инспектори од Државниот пазарен инспекторат (ДПИ), Управата за јавни приходи (УЈП) и Државниот инспекторат за труд (ДИТ), била спроведена заедничка контрола во угостителски објекти во Гостивар. -За време на контролата во

Припадници на полицијата и на инспекторатите спроведоа заеднички контроли во казина во Кавадарци, Прилеп, Битола и Ресен, затекнат малолетник, за неправилностите изречени глоби

Припадници на полицијата и на инспекторатите спроведоа заеднички контроли во казина во Кавадарци, Прилеп, Битола и Ресен, затекнат малолетник, за неправилностите изречени глоби

Покрај заедничките контроли во угостителските објекти, во текот на вечерта (17/18.03 2023) полициски службеници на Бирото за јавна безбедност при МВР во содејство со инспектори од државните инспекторати и Управата за јавни приходи реализираа заеднички контроли во казина во Кавадарци, Прилеп, Битола и Ресен. Притоа, во казно во Кавадарци е констатирано