притисни ентер »

Јелена Ѓоковиќ: Се заколнав дека на своите деца нема да им правам она што мене ми сметаше кај моите родители
Јелена Ѓоковиќ: Се заколнав дека на своите деца нема да им правам она што мене ми сметаше кај моите родители

Јелена Ѓоковиќ: Се заколнав дека на своите деца нема да им правам она што мене ми сметаше кај моите родители

Родителството е најубава и најодговорна задача која се учи цел живот. Иако ќе прочитаме бројни совети и предлози, додека со своето дете не дојдеме во одредена ситуација, не сме сигурни како ќе реагираме. Незнаејќи како точно да постапиме честопати ги попречуваме. Се она што сме научиле од нашите родители, го пренесуваме на своите деца како некоја врста

Јелена Ѓоковиќ: Се заколнав дека на своите деца нема да им правам она што мене ми сметаше кај моите родители

Јелена Ѓоковиќ: Се заколнав дека на своите деца нема да им правам она што мене ми сметаше кај моите родители

Родителството е најубава и најодговорна задача која се учи цел живот. Иако ќе прочитаме бројни совети и предлози, додека со своето дете не дојдеме во одредена ситуација, не сме сигурни како ќе реагираме. Незнаејќи како точно да постапиме честопати ги попречуваме. Се она што сме научиле од нашите родители, го пренесуваме на своите деца како некоја врста

Животот си поиграл со неа! Еве како Јелана Ѓоковиќ донела судбоносна одлука која и го променила животот наопаку

Животот си поиграл со неа! Еве како Јелана Ѓоковиќ донела судбоносна одлука која и го променила животот наопаку

Сопругата на Новак Ѓоковиќ денес е успешна и призната жена, но како се би изгледало во нејзиниот живот дамнешната 2005 година едно попладне не тргнала по друг пат. Јелена Ѓоковиќ од 2007 година е директор на Фондацијата Новак Ѓоковиќ која за цел има да помага на деца од социјална загрозена средина. Јелена завршила основно образование и запишала Спортска

Животот си поиграл со неа! Еве како Јелана Ѓоковиќ донела судбоносна одлука која и го променила животот наопаку

Животот си поиграл со неа! Еве како Јелана Ѓоковиќ донела судбоносна одлука која и го променила животот наопаку

Сопругата на Новак Ѓоковиќ денес е успешна и призната жена, но како се би изгледало во нејзиниот живот дамнешната 2005 година едно попладне не тргнала по друг пат. Јелена Ѓоковиќ од 2007 година е директор на Фондацијата Новак Ѓоковиќ која за цел има да помага на деца од социјална загрозена средина. Јелена завршила основно образование и запишала Спортска