притисни ентер »

Иранската гарда и официјално прогласена за терористичка организација во САД
Иранската гарда и официјално прогласена за терористичка организација во САД

Иранската гарда и официјално прогласена за терористичка организација во САД

САД и официјално ја прогласија Иранската револуционерна гарда за странска терористичка организација, се наведува во соопштението објавено денеска во американскиот Сојузен регистар. Американскиот претседател Доналд Трамп минатата недела најави дека ќе  направи таков симболичен потег, кој е без преседан, што веднаш наиде на осуда од Иран и предизвика

И официјално: Американците ја прогласија Иранската гарда за терористичка организација

И официјално: Американците ја прогласија Иранската гарда за терористичка организација

Американскиот претседател Доналд Трамп минатата недела најави дека ќе  направи таков симболичен потег, кој е без преседан, што веднаш наиде на осуда од Иран. САД и официјално ја прогласија Иранската револуционерна гарда за странска терористичка организација, се наведува во соопштението објавено денеска во американскиот Сојузен регистар. Американскиот

Иранската гарда и официјално прогласена за терористичка организација во САД

Иранската гарда и официјално прогласена за терористичка организација во САД

САД и официјално ја прогласија Иранската револуционерна гарда за странска терористичка организација, се наведува во соопштението објавено денеска во американскиот Сојузен регистар. Американскиот претседател Доналд Трамп минатата недела најави дека ќе направи таков симболичен потег, кој е без преседан, што веднаш наиде на осуда од Иран и предизвика

Иранската гарда и официјално прогласена за терористичка организација во САД

Иранската гарда и официјално прогласена за терористичка организација во САД

САД и официјално ја прогласија Иранската револуционерна гарда за странска терористичка организација, се наведува во соопштението објавено денеска во американскиот Сојузен регистар. Американскиот претседател Доналд Трамп минатата недела најави дека ќе  направи таков симболичен потег, кој е без преседан, што веднаш наиде на осуда од Иран и предизвика

Иранската гарда официјално прогласена за терористичка организација во САД (ДПЛ)

Иранската гарда официјално прогласена за терористичка организација во САД (ДПЛ)

САД денеска официјално ја прогласија иранската Исламска револуционерна гарда за странска терористичка организација Вашингтон, 15 април 2019 (МИА) – САД денеска официјално ја прогласија иранската Исламска револуционерна гарда за странска терористичка организација. Првпат американската администрација во историјата на САД прогласува орган на странска

Иранската гарда и официјално прогласена за терористичка организација во САД

Иранската гарда и официјално прогласена за терористичка организација во САД

Вашингтон, 15 април 2019 (МИА) – САД и официјално ја прогласија Иранската револуционерна гарда за странска терористичка организација, се наведува во соопштението објавено во американскиот Сојузен регистар. Американскиот претседател Доналд Трамп минатата недела најави дека ќе направи таков симболичен потег кој е без преседан, што веднаш наиде на осуда

САД ја прогласија Иранската револуционерна гарда за терористичка организација

САД ја прогласија Иранската револуционерна гарда за терористичка организација

САД и официјално ја прогласија Иранската револуционерна гарда за странска терористичка организација, се наведува во соопштението објавено денеска во американскиот Сојузен регистар. Американскиот претседател Доналд Трамп минатата недела најави дека ќе направи таков симболичен потег, кој е без преседан, што веднаш наиде на осуда од Иран и предизвика

НОВИ ТЕНЗИИ МЕЃУ САД И ИРАН: Иранската гардата прогласена за терористичка

НОВИ ТЕНЗИИ МЕЃУ САД И ИРАН: Иранската гардата прогласена за терористичка

САД и официјално ја прогласија Иранската револуционерна гарда за странска терористичка организација, се наведува во соопштението објавено денеска во американскиот Сојузен регистар. Американскиот претседател Доналд Трамп минатата недела најави дека ќе направи таков симболичен потег, кој е без преседан, што веднаш наиде на осуда од Иран и предизвика

Иранската гарда и официјално прогласена за терористичка организација во САД

Иранската гарда и официјално прогласена за терористичка организација во САД

САД и официјално ја прогласија Иранската револуционерна гарда за странска терористичка организација, се наведува во соопштението објавено денеска во американскиот Сојузен регистар Вашингтон, 15 април 2019 (МИА) – САД и официјално ја прогласија Иранската револуционерна гарда за странска терористичка организација, се наведува во соопштението објавено

Иранската гарда и официјално прогласена за терористичка организација во САД

Иранската гарда и официјално прогласена за терористичка организација во САД

САД и официјално ја прогласија Иранската револуционерна гарда за странска терористичка организација, се наведува во соопштението објавено денеска во американскиот Сојузен регистар. Американскиот претседател Доналд Трамп минатата недела најави дека ќе направи таков симболичен потег, кој е без преседан, што веднаш наиде на осуда од Иран и предизвика