притисни ентер »

Тод: Со Шумахер веќе ништо не е исто
Тод: Со Шумахер веќе ништо не е исто

Тод: Со Шумахер веќе ништо не е исто

Првиот човек на ФИА во Формула 1, Жан Тод, открива детали од ситуацијата со седумкратниот шампион, Германецот Михаел Шумахер. Германецот веќе долги години се рехабилитира од повредите кои ги здоби скијајки на француските алпи и како одминува времето, се поголем е скептицизмост дека тој може повторно да биде оној стариот. Поранешен соработник на Шуми

Шумахер никогаш нема да оздрави

Шумахер никогаш нема да оздрави

Претседателот на Меѓународната автомобилистичка федерација (ФИА) – Жан Тод откри детали за состојбата на неговиот добар пријател Михаел Шумахер. Според прогнозата на Французинот, легендарниот возач во Формула 1, никогаш нема да оздрави целосно по инцидентот на скијање. Во 2013 година, непосредно пред одбележувањето на Нова година, 7-кратниот светски

Тод: Веќе ништо не е исто со Михаел Шумахер!

Тод: Веќе ништо не е исто со Михаел Шумахер!

Првиот човек на ФИА во Формула 1 и поранешен соработник на Михаел Шумахер, Жан Тод, открива ситни детали од ситуацијата со седумкратниот Ф1 шампион. Германецот веќе долги години се опоравува од повредите кои ги здоби скијајки на француските алпи и како одминува времето, се поголем е скептицизмост дека тој може повторно да биде оној стариот. За да не

Тод: Комуникацијата со Шуми веќе не е иста

Тод: Комуникацијата со Шуми веќе не е иста

Претседателот на ФИА, и поранешен шеф на Ферари, Жан Тод признава дека Михаел Шумахер е во тешка ситуација и дека комуникацијата со седумкратниот светски шампион веќе не е иста. Поминаа повеќе од пет години по несреќата на скијање на Германецот на скијање во Франција, во која тој доби сериозна повреда на мозокот и по која семејството на Шумахер прави

Тод: Комуникацијата со Шуми веќе не е иста

Тод: Комуникацијата со Шуми веќе не е иста

Претседателот на ФИА, и поранешен шеф на Ферари, Жан Тод признава дека Михаел Шумахер е во тешка ситуација и дека комуникацијата со седумкратниот светски шампион веќе не е иста. Поминаа повеќе од пет години по несреќата на скијање на Германецот на скијање во Франција, во која тој доби сериозна повреда на мозокот и по која семејството на Шумахер прави

Неговиот пријател откри нови детали за состојбата на Шумахер

Неговиот пријател откри нови детали за состојбата на Шумахер

Претседателот на Меѓународната автомобилистичка федерација (ФИА) – Жан Тод направи тажни откритија во врска со статусот на неговиот добар пријател Михаел Шумахер. Според прогнозата на Французинот, легендарниот Ф1 тркач никогаш нема да се опорави целосно по инцидентот при скијање. Во 2013 година, непосредно пред одбележувањето на Нова година, 7-кратниот

Жан Тод за Шумахер: Не може да комуницира како порано

Жан Тод за Шумахер: Не може да комуницира како порано

Претседателот на Меѓународната автомобилистичка федерација (ФИА) – Жан Тод направи тажни откритија во врска со статусот на неговиот добар пријател Михаел Шумахер. Според прогнозата на Французинот, легендарниот Ф1 тркач никогаш нема да се опорави целосно по инцидентот спри скијање. Во 2013 година, непосредно пред одбележувањето на Нова година, 7-кратниот

Шумахер никогаш нема целосно да се опорави

Шумахер никогаш нема целосно да се опорави

Претседателот на Меѓународната автомобилистичка федерација (ФИА), Жан Тод истакна дека, легендарниот Ф1 тркач, Михаел Шумахер никогаш нема да се опорави целосно по инцидентот спри скијање. Во 2013 година, непосредно пред одбележувањето на Нова година, 7-кратниот светски шампион падна врз скриен под снегот камен и тоа доведе до сериозни трауми на мозокот

Пријател на Шумахер откри нови детали за неговата состојба

Пријател на Шумахер откри нови детали за неговата состојба

Претседателот на Меѓународната автомобилистичка федерација (ФИА) – Жан Тод направи тажни откритија во врска со статусот на неговиот добар пријател Михаел Шумахер. Според прогнозата на Французинот, легендарниот Ф1 тркач никогаш нема да се опорави целосно по инцидентот при скијање. Во 2013 година, непосредно пред одбележувањето на Нова година, 7-кратниот

Неговиот пријател откри нови детали за состојбата на Шумахер

Неговиот пријател откри нови детали за состојбата на Шумахер

Претседателот на Меѓународната автомобилистичка федерација (ФИА) – Жан Тод направи тажни откритија во врска со статусот на неговиот добар пријател Михаел Шумахер. Според прогнозата на Французинот, легендарниот Ф1 тркач никогаш нема да се опорави целосно по инцидентот при скијање. Во 2013 година, непосредно пред одбележувањето на Нова година, 7-кратниот