притисни ентер »

Двејн Џонсон: Децата ме прашуваа дали сум девојче
Двејн Џонсон: Децата ме прашуваа дали сум девојче

Двејн Џонсон: Децата ме прашуваа дали сум девојче

Омилениот холивудски актер Двејн Џонсон откри дека во младоста децата честопати го прашувале дали е девојче. 49-годишниот актер и поранешен професионален борач познат по прекарот The Rock (Kарпа), изјави дека имал меки црти и мека афро коса кога бил дете, што често било причина децата во училиште да го прашуваат дали е момче или девојче. Таткото на

Двејн Џонсон: Децата ме прашуваа дали сум девојче

Двејн Џонсон: Децата ме прашуваа дали сум девојче

Омилениот холивудски актер Двејн Џонсон откри дека во младоста децата честопати го прашувале дали е девојче. 49-годишниот актер и поранешен професионален борач познат по прекарот The Rock (Kарпа), изјави дека имал меки црти и мека афро коса кога бил дете, што често било причина децата во училиште да го прашуваат дали е момче или девојче. Таткото на

Двејн Џонсон: Децата ме прашуваа дали сум девојче

Двејн Џонсон: Децата ме прашуваа дали сум девојче

Омилениот холивудски актер Двејн Џонсон откри дека во младоста децата честопати го прашувале дали е девојче. 49-годишниот актер и поранешен професионален борач познат по прекарот The Rock (Kарпа), изјави дека имал меки црти и мека афрокоса кога бил дете, што често било причина децата во училиште да го прашуваат дали е момче или девојче. Таткото на

Двејн Џонсон: Децата ме прашуваа дали сум девојче

Двејн Џонсон: Децата ме прашуваа дали сум девојче

Омилениот холивудски актер Двејн Џонсон откри дека во младоста децата честопати го прашувале дали е девојче. 49-годишниот актер и поранешен професионален борач познат по прекарот The Rock (Kарпа), изјави дека имал меки црти и мека афро коса кога бил дете, што често било причина децата во училиште да го прашуваат дали е момче или девојче. Таткото на

Двејн Џонсон: Децата ме прашуваа дали сум девојче

Двејн Џонсон: Децата ме прашуваа дали сум девојче

Омилениот холивудски актер Двејн Џонсон откри дека во младоста децата честопати го прашувале дали е девојче. 49-годишниот актер и поранешен професионален борач познат по прекарот The Rock (Kарпа), изјави дека имал меки црти и мека афро коса кога бил дете, што често било причина децата во училиште да го прашуваат дали е момче или девојче. Таткото на