притисни ентер »

На овој начин најбрзо ќе се ослободите од досадните и болни афти во устата
На овој начин најбрзо ќе се ослободите од досадните и болни афти во устата

На овој начин најбрзо ќе се ослободите од досадните и болни афти во устата

-Постојат некои природни третмани кои можете да ги применувате дома и со тоа да ја намалите болката и симптимите. По правило, афтите заздравуваат за 7-10 дена.- Самото медицинско име на афтите- „Aphthous stomatitis“, што значи „огнена рана“, ја опишува состојбата на лицето кое ја има во својата усна шуплина. Овие мали чиреви предизвикуваат огромна