притисни ентер »

За само еден месец обновена ул. Благоја Стефковски
За само еден месец обновена ул. Благоја Стефковски

За само еден месец обновена ул. Благоја Стефковски

Со ноќното бележење на улицата Благоја Стефковски во Општина Гази Баба цел месец пред предвидениот рок завршија градежни работи за обнова на нејзиниот коловоз. Втората фаза од реконструкцијата на улицата Благоја Стефковски го опфати потегот од свртувањето кон улицата Перо Наков до Кино „Маџари“, во должина од околу 850 метри. Вредноста на договорот

За еден месец обновена улицата „Благоја Стефковски“ во Гази Баба

За еден месец обновена улицата „Благоја Стефковски“ во Гази Баба

Со ноќното бележење на улицата „Благоја Стефковски“ во Општина Гази Баба цел месец пред предвидениот рок завршија градежни работи за обнова на нејзиниот коловоз. Втората фаза од реконструкцијата на улицата „Благоја Стефковски“ го опфати потегот од свртувањето кон улицата „Перо Наков“ до Кино „Маџари“, во должина од околу 850 метри. Вредноста на договорот

За само еден месец обновена улицата „Благоја Стефковски“

За само еден месец обновена улицата „Благоја Стефковски“

Со ноќното бележење на улицата Благоја Стефковски во Општина Гази Баба цел месец пред предвидениот рок завршија  градежни работи за обнова на нејзиниот коловоз. Втората фаза од реконструкцијата на улицата Благоја Стефковски го опфати потегот од свртувањето кон улицата Перо Наков до Кино „Маџари“, во должина од околу 850 метри. Вредноста на договорот

За само еден месец обновена ул. Благоја Стефковски

За само еден месец обновена ул. Благоја Стефковски

Со ноќното бележење на улицата Благоја Стефковски во Општина Гази Баба цел месец пред предвидениот рок завршија градежни работи за обнова на нејзиниот коловоз. Втората фаза од реконструкцијата на улицата Благоја Стефковски го опфати потегот од свртувањето кон улицата Перо Наков до Кино „Маџари“, во должина од околу 850 метри. Вредноста на договорот

Обновена улицата Благоја Стефковски во Гази Баба

Обновена улицата Благоја Стефковски во Гази Баба

Со ноќното бележење на улицата Благоја Стефковски во Општина Гази Баба цел месец пред предвидениот рок завршија градежни работи за обнова на нејзиниот коловоз. Втората фаза од реконструкцијата на улицата Благоја Стефковски го опфати потегот од свртувањето кон улицата Перо Наков до Кино „Маџари“, во должина од околу 850 метри . Вредноста на договорот