притисни ентер »

Ова се штетните последици од предолгата употреба на цуцла
Ова се штетните последици од предолгата употреба на цуцла

Ова се штетните последици од предолгата употреба на цуцла

Ова се штетните последици од предолгата употреба на цуцла Бебињата и малите деца се речиси незамисливи без цуцла. Многу родители ги користат за да ги смират своите деца и да им пружат своевидна удобност, но стручњаците сѐ почесто предупредуваат на последиците што може да ги предизвика прекумерното користење цуцла. Некои од последиците од предолгата

Штетните последици од предолгата употреба на цуцла

Штетните последици од предолгата употреба на цуцла

Бебињата и малите деца се речиси незамисливи без цуцла. Многу родители ги користат за да ги смират своите деца и да им пружат своевидна удобност, но стручњаците сѐ почесто предупредуваат на последиците што може да ги предизвика прекумерното користење цуцла. Некои од последиците од предолгата употреба на овој омилен детски предмет за џвакање, може да

Неколку методи кои би можеле да им помогнат на децата да се одвикнат од цуцлата

Неколку методи кои би можеле да им помогнат на децата да се одвикнат од цуцлата

Бебињата и малите деца се речиси незамисливи без цуцла. Сепак, иако многу родители ги користат за да ги смират своите деца и да му пружат своевидна удобност на детето, експертите сѐ почесто ги наведуваат последиците што може да ги предизвика честото користење на цуцла. Некои од последиците може да бидат деформација на непцата и каснување, неправилна