притисни ентер »

Затоа што цел живот си праведен, ќе те избавам од маките!
Затоа што цел живот си праведен, ќе те избавам од маките!

Затоа што цел живот си праведен, ќе те избавам од маките!

Си седат во кафана тројца инвалиди – слеп Американец, глувонем Французин и Македонец во инвалидкса количка. Одеднаш пред нив се појавува Исус и му вели на Американецот: – Затоа што цел живот си праведен, ќе те избавам од маките! Го допира Американецот и овој прогледува. Почнува да скока од радост. Потоа Исус му вели на Французинот: – Ти исто така си