притисни ентер »

„Мамо, во такси сум, доаѓам“
„Мамо, во такси сум, доаѓам“

„Мамо, во такси сум, доаѓам“

Осумнаесетгодишната студентка Ангелина Литвињенко била пронајдена мртва со отсечени дланки во Сибир, откако влегла во автомобилот на поранешен осуденик за убиство, чиј оглас го пронашла на популарната апликација за споделување на превоз – “BlaBlaCar”. Руската полиција објавила фотографија од сопственикот на возилото, 47-годишниот Н.В Лебедев, кој бил

Тинејџерка пронајдена мртва без дланки, нашла такси, се јавила на мајка и, но не стигнала дома

Тинејџерка пронајдена мртва без дланки, нашла такси, се јавила на мајка и, но не стигнала дома

Студентката Ангелина Литвиненко (18) најдена е мртва со отсечени дланки во Сибир откако влегла во автомобил на поранешен осуденик за убиство, чиј оглас го нашла на популарна апликација за делење превоз БлаБлаКар. Руската полиција објави фотографија од сопственикот на возилото Н.В. Лебедев (47), кој бил осуден за двојно убиство, но и ослободен по 15

„Мамо, во такси сум, доаѓам“: По оваа порака, девојка е пронајдена ѕверски убиена

„Мамо, во такси сум, доаѓам“: По оваа порака, девојка е пронајдена ѕверски убиена

„Мамо, во такси сум, доаѓам“: По оваа порака, девојка е пронајдена ѕверски убиена 18-годишната студентка Ангелина Литвињенко била пронајдена мртва со отсечени дланки во Сибир, откако влегла во автомобилот на поранешен осуденик за убиство, чиј оглас го пронашла на популарната апликација за споделување на превоз – “BlaBlaCar”. Руската полиција објавила

Тинејџерка пронајдена мртва без дланки, нашла такси, се јавила на мајка и, но не стигнала дома

Тинејџерка пронајдена мртва без дланки, нашла такси, се јавила на мајка и, но не стигнала дома

Студентката Ангелина Литвиненко (18) најдена е мртва со отсечени дланки во Сибир откако влегла во автомобил на поранешен осуденик за убиство, чиј оглас го нашла на популарна апликација за делење превоз БлаБлаКар. Руската полиција објави фотографија од сопственикот на возилото Н.В. Лебедев (47), кој бил осуден за двојно убиство, но и ослободен по 15

„Мамо, во такси сум, доаѓам“: По оваа порака, Ангелина е пронајдена ѕверски убиена

„Мамо, во такси сум, доаѓам“: По оваа порака, Ангелина е пронајдена ѕверски убиена

Осумнаесетгодишната студентка Ангелина Литвињенко била пронајдена мртва со отсечени дланки во Сибир, откако влегла во автомобилот на поранешен осуденик за убиство, чиј оглас го пронашла на популарната апликација за споделување на превоз – “BlaBlaCar”. Руската полиција објавила фотографија од сопственикот на возилото, 47-годишниот Н.В Лебедев, кој бил

Хорор: Ја убил и и ги пресекол шаките – студентка никогаш не стигнала кај своите родители

Хорор: Ја убил и и ги пресекол шаките – студентка никогаш не стигнала кај своите родители

Осумнаесетгодишната студентка Ангелина Литвињенко, пронајдена е мртва со пресечени шаки во Сибир, откако влегла во автомобил на поранешен осуденик за убиство, чиј оглас го пронашла на популарната апликација за првоз БлаБлаКар. Руската полиција објави фотографија од сопственикот на возилото Н.В. Лебедев (47), кој бил осуден за двократно убиство, но