притисни ентер »

Овие намирници ѝ помагаат на кожата во ладните месеци
Овие намирници ѝ помагаат на кожата во ладните месеци

Овие намирници ѝ помагаат на кожата во ладните месеци

Ладното време не влијае добро врз кожата и затоа во зимските месеци се препорачува дополнителна нега и хидратација. Но, за беспрекорниот здрав изглед на кожата, еднакво е важно и што јадете, односно што не јадете. Овие седум намирници треба да ги воведете во вашата исхрана доколку сакате кожата да ви заблеска. Лимон Се препорачува секој ден да го започнувате

Со ОВИЕ седум намирници, заштитете ја КОЖАТА за време на ЛАДНИТЕ месеци

Со ОВИЕ седум намирници, заштитете ја КОЖАТА за време на ЛАДНИТЕ месеци

Ладното време не влијае добро врз кожата и затоа во зимските месеци се препорачува дополнителна нега и хидратација. Но, за беспрекорниот здрав изглед на кожата, еднакво е важно и што јадете, односно што не јадете. Овие седум намирници треба да ги воведете во вашата исхрана доколку сакате кожата да ви заблеска. Лимон Се препорачува секој ден да го започнувате

Седум намирници од кои кожата ќе ви биде прекрасна и во ладните месеци

Седум намирници од кои кожата ќе ви биде прекрасна и во ладните месеци

Ладното време не влијае добро врз кожата и затоа во зимските месеци се препорачува дополнителна нега и хидратација. Но, за беспрекорниот здрав изглед на кожата, еднакво е важно и што јадете, односно што не јадете. Овие седум намирници треба да ги воведете во вашата исхрана доколку сакате кожата да ви заблеска. Лимон Се препорачува секој ден да го започнувате