притисни ентер »

MotoGP: Најавени промени кај тимовите во сезоната 2020
MotoGP: Најавени промени кај тимовите во сезоната 2020

MotoGP: Најавени промени кај тимовите во сезоната 2020

Нашите извори од MotoGP гаражите откриваат дека би можело да има големи промени на патеката во сезоната 2020. Нашите извори од MotoGP гаражите откриваат дека би можело да има големи промени на патеката во сезоната 2020. Најверојатно Stop and Go Moto2 тимот ќе го преземе местото на Avintia Ducati на патеката и ќе настапува со мотоцикл на Suzuki. Првиот