притисни ентер »

Електричните автомобили ќе предизвикаат недостаток на кобалт и еколошка катастрофа!
Електричните автомобили ќе предизвикаат недостаток на кобалт и еколошка катастрофа!

Електричните автомобили ќе предизвикаат недостаток на кобалт и еколошка катастрофа!

Ова е основната порака на писмото од неколку британски научници испратено до Комитетот за климатски промени предупредувајќи на штетното влијание на електричните автомобили. Во своето писмо, тие посочуваат дека доколку Велика Британија моментално ги замени сите 31,5 милиони автомобили на патиштата со електрични верзии, тогаш само за нив ќе биде потребна

Електричните автомобили ќе предизвикаат недостаток на кобалт и еколошка катастрофа!

Електричните автомобили ќе предизвикаат недостаток на кобалт и еколошка катастрофа!

Ова е основната порака на писмото од неколку британски научници испратено до Комитетот за климатски промени предупредувајќи на штетното влијание на електричните автомобили. Во своето писмо, тие посочуваат дека доколку Велика Британија моментално ги замени сите 31,5 милиони автомобили на патиштата со електрични верзии, тогаш само за нив ќе биде потребна