притисни ентер »

Претставата „Бог на масакрот“ во Театар Комедија
Претставата „Бог на масакрот“ во Театар Комедија

Претставата „Бог на масакрот“ во Театар Комедија

НУ Турски Театар ќе ја изведе претставата „Бог на масакрот“ од Јасмина Реза и во режија на Билге Емин во четврток со почеток во 20 часот. Претставата ќе биде изведена на сцената во Театар Комедија и се изведува со титл на македонски јазик. Единаесетгодишениот Фердинанд Реј со стап го удира Бруно Улије по лицето.Двата пара Реј и Улије, чии деца се скарале

Претставата „Бог на масакрот“ во Театар Комедија

Претставата „Бог на масакрот“ во Театар Комедија

НУ Турски Театар ќе ја изведе претставата „Бог на масакрот“ од Јасмина Реза и во режија на Билге Емин во четврток со почеток во 20 часот. Претставата ќе биде изведена на сцената во Театар Комедија и се изведува со титл на македонски јазик. Единаесетгодишениот Фердинанд Реј со стап го удира Бруно Улије по лицето.Двата пара Реј и Улије, чии деца се скарале

Претставата „Бог на масакрот“ во Театар Комедија

Претставата „Бог на масакрот“ во Театар Комедија

НУ Турски Театар ќе ја изведе претставата „Бог на масакрот“ од Јасмина Реза и во режија на Билге Емин во четврток со почеток во 20 часот. Претставата ќе биде изведена на сцената во Театар Комедија и се изведува со титл на македонски јазик. Единаесетгодишениот Фердинанд Реј со стап го удира Бруно Улије по лицето.Двата пара Реј и Улије, чии деца се скарале

Претставата „Бог на масакрот“ во Театар Комедија

Претставата „Бог на масакрот“ во Театар Комедија

НУ Турски Театар ќе ја изведе претставата „Бог на масакрот“ од Јасмина Реза и во режија на Билге Емин во четврток со почеток во 20 часот. Претставата ќе биде изведена на сцената во Театар Комедија и се изведува со титл на македонски јазик. Единаесетгодишениот Фердинанд Реј со стап го удира Бруно Улије по лицето.Двата пара Реј и Улије, чии деца се скарале