притисни ентер »

(Мени) Уметничка диета на руските балерини: 10. дена месечно хранете се како нив и нема да го препознаете своето тело!
(Мени) Уметничка диета на руските балерини: 10. дена месечно хранете се како нив и нема да го препознаете своето тело!

(Мени) Уметничка диета на руските балерини: 10. дена месечно хранете се како нив и нема да го препознаете своето тело!

Последните месеци, нутриционистите ширум светот се залагаат за гладување. Оваа диета се заснова на овој принцип Уметничката диета на руските балерини конечно е откриена. Се заснова на десетдневен пост што се повторува секој месец. Се верува дека со гладување, клетките се регенерираат, трошејќи го вишокот маснотии. Исхраната се практикува 10. дена и

10-дневна диета за СОВРШЕНА ЛИНИЈА: Вреди да се проба

10-дневна диета за СОВРШЕНА ЛИНИЈА: Вреди да се проба

Уметничката диета на руските балерини конечно е откриена. Се заснова на десетдневен пост што се повторува секој месец. Се верува дека со глад, клетките се регенерираат, трошат вишок маснотии. Исхраната се практикува 10 дена и секој месец. Имате три оброци на ден за тие 10 дена, а тоа е следново: Првите два дена, јадете само 200 мл кефир со 1 лажичка

10-дневна диета за СОВРШЕНА ЛИНИЈА: Вреди да се проба

10-дневна диета за СОВРШЕНА ЛИНИЈА: Вреди да се проба

Уметничката диета на руските балерини конечно е откриена. Се заснова на десетдневен пост што се повторува секој месец. Се верува дека со глад, клетките се регенерираат, трошат вишок маснотии. Исхраната се практикува 10 дена и секој месец. Имате три оброци на ден за тие 10 дена, а тоа е следново: Првите два дена, јадете само 200 мл кефир со 1 лажичка

Прочитајте и запомнете: 15 правила за симнување на 15 килограми

Прочитајте и запомнете: 15 правила за симнување на 15 килограми

Прочитајте и запомнете: 15 правила за симнување на 15 килограми Ова се правилата на таканаречената француска диета. 1) Избегнувајте крајности како глад и прејадување. 2) Не се оптоварувајте со јадење и диета. 3) Не прескокнувајте оброци и не си скратувајте на храна. 4) Јадете ореви како ужина или иситнете ги врз јадењето. 5) Во денот јадете три оброци

Прочитајте и запомнете: 15 правила за симнување на 15 килограми

Прочитајте и запомнете: 15 правила за симнување на 15 килограми

Ова се правилата на таканаречената француска диета. 1) Избегнувајте крајности како глад и прејадување. 2) Не се оптоварувајте со јадење и диета. 3) Не прескокнувајте оброци и не си скратувајте на храна. 4) Јадете ореви како ужина или иситнете ги врз јадењето. 5) Во денот јадете три оброци кои содржат јаглени хидрати, протеини и масти. 6) Редовни оброци

Сакате да имате ТЕЛО како на БАЛЕРИНА? Погледнете ја нивната диета која трае само 10 ДЕНА во месецот

Сакате да имате ТЕЛО како на БАЛЕРИНА? Погледнете ја нивната диета која трае само 10 ДЕНА во месецот

Уметничката диета на руските балерини конечно е откриена. Се заснова на десетдневен пост што се повторува секој месец. Се верува дека со глад, клетките се регенерираат, трошат вишок маснотии. Исхраната се практикува 10 дена и секој месец. Имате три оброци на ден за тие 10 дена, а тоа е следново: Првите два дена, јадете само 200 мл кефир со 1 лажичка

Неверојатна диета: Јадете се, а губите и до 5 килограми неделно

Неверојатна диета: Јадете се, а губите и до 5 килограми неделно

Оваа диета се заснова на принципот дека можете да јадете што сакате и колку сакате во одреден интервал од 8 часа во текот на едно деноноќие. На пример, од 10 до 18 часот јадете што сакате и колку сакате, а останатите 16 часа не јадете ништо. Диетата 8 часа е една од најпопуларните диети на светот поради едноставниот принцип на кој се заснова. Не бара

ДИЕТА: Јога диета – за слабеење и обликување на телото

ДИЕТА: Јога диета – за слабеење и обликување на телото

Јога диетата претставува збир на правила кои иако се крајно едноставни, даваат одлични резултати видливи на вагата, но и на телесните пропорции. Не мора да вежбате јога за да ги усвоите долните правила. Ваквата исхрана ве потикнува да ги користите производите кои се корисни за вашето тело и кои релативно лесно се наоѓаат, а нивниот извор е – природата

ДИЕТА: Јога диета – за слабеење и обликување на телото

ДИЕТА: Јога диета – за слабеење и обликување на телото

Јога диетата претставува збир на правила кои иако се крајно едноставни, даваат одлични резултати видливи на вагата, но и на телесните пропорции. Не мора да вежбате јога за да ги усвоите долните правила. Ваквата исхрана ве потикнува да ги користите производите кои се корисни за вашето тело и кои релативно лесно се наоѓаат, а нивниот извор е – природата