притисни ентер »

Што ќе ѝ е Грујо на Гордана?!
Што ќе ѝ е Грујо на Гордана?!

Што ќе ѝ е Грујо на Гордана?!

Повторно ќе мора масовно да се излезе и таа политика да се порази на избори. Овде човек не може ни да се опушти во помислата дека, макар на едни избори, и без него во државата ќе се одбере вистинскиот пат. И зминатите денови од претседателската кампања сега веќе сосема јасно ја „бетонираа“ најгруевистичката можна политичка линија во ВМРО-ДПМНЕ како

Што ќе ѝ е Грујо на Гордана?!

Што ќе ѝ е Грујо на Гордана?!

Во ваквиот преплет на изборниот наратив на партијата под чие знаме го трча првиот кандидатски претседателски круг се состои скандалот што го претставува целиот настап и сесрден, искрен ангажман на Гордана Силјановска Давкова. Изминатите денови од претседателската кампања сега веќе сосема јасно ја „бетонираа“ најгруевистичката можна политичка линија

Што ќе ѝ е Грујо на Гордана?!

Што ќе ѝ е Грујо на Гордана?!

Изминатите денови од претседателската кампања сега веќе сосема јасно ја „бетонираа“ најгруевистичката можна политичка линија во ВМРО-ДПМНЕ како доминантна изборна платформа. Не само што во кампањата на Мицкоски и Силјановска Давкова нема ни еден милиметар дистанцирање од наследството на Груевски, туку се чини дека тие во одбраната на „ликот и делото“