притисни ентер »

Отстранета диво поставена ограда во Кучевишка бара
Отстранета диво поставена ограда во Кучевишка бара

Отстранета диво поставена ограда во Кучевишка бара

Во заедничка акција со МВР, е отстранета диво поставена ограда во населеното место Кучевишка Бара и овој обид за узурпирање на државно земјиште е веднаш санкциониран.  Од Општина Бутел велат дека никој не смее да биде над законот. – Лицето кое ја извршило оваа узурпација оштетило општинска табла и истата ја злоупотребило рекламирајки свои ислуги. И