притисни ентер »

Казнети 265 возачи во Скопје

Казнети 265 возачи во Скопје

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 265 мерки, од кои 31 мерка за возење без возачка дозвола, 11 за нерегистрирани и технички неисправни возила, 7 санкции за управување под дејство на алкохол, 14 за поминување

Санкционирани 119 возачи во Ѓорче Петров, 18 за возење без возачка дозвола

Санкционирани 119 возачи во Ѓорче Петров, 18 за возење без возачка дозвола

Вкупно 119 санкции беа изречени вчера на територија на Општина Ѓорче Петров, во рамки на засилените акциски контроли што ги спроведува МВР. Осумнаесет од нив се за возење без возачка дозвола, а шест за неригистрирани возила. Исто така, пет мерки се изречени за возење под дејство на алкохол, четири за технички неисправни возила од јавниот превоз, 11

Казнети 265 возачи во Скопје

Казнети 265 возачи во Скопје

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 265 мерки, од кои 31 мерка за возење без возачка дозвола, 11 за нерегистрирани и технички неисправни возила, 7 санкции за управување под дејство на алкохол, 14 за поминување

Санкционирани 119 возачи во Ѓорче Петров, 18 за возење без возачка дозвола

Санкционирани 119 возачи во Ѓорче Петров, 18 за возење без возачка дозвола

Вкупно 119 санкции беа изречени вчера на територија на Општина Ѓорче Петров, во рамки на засилените акциски контроли што ги спроведува МВР. Осумнаесет од нив се за возење без возачка дозвола, а шест за неригистрирани возила. Исто така, пет мерки се изречени за возење под дејство на алкохол, четири за технички неисправни возила од јавниот превоз, 11

Казнети 265 возачи во Скопје

Казнети 265 возачи во Скопје

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на Град Скопје изречени се вкупно 265 мерки, од кои 31 мерка за возење без возачка дозвола, 11 за нерегистрирани и технички неисправни возила, 7 санкции за управување под дејство на алкохол, 14 за поминување

Казнети 265 возачи во Скопје, 31 за возење без возачка дозвола

Казнети 265 возачи во Скопје, 31 за возење без возачка дозвола

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (26.01.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 265 мерки, од кои 31 мерка за возење без возачка дозвола, 11 за нерегистрирани и технички неисправни возила, 7 санкции за управување под дејство на алкохол,

Санкционирани 119 возачи во Ѓорче Петров, 18 за возење без возачка дозвола

Санкционирани 119 возачи во Ѓорче Петров, 18 за возење без возачка дозвола

Осумнаесет од нив се за возење без возачка дозвола, а шест за нерегистрирани возила. Исто така, пет мерки се изречени за возење под дејство на алкохол, четири за технички неисправни возила од јавниот превоз, 11 за минување на затворен семафор – црвено светло, 16 санкции за користење  мобилен телефон и седум санкции за некористење сигурносен појас.

Дури 18 лица возеле без возачка дозвола во Ѓорче

Дури 18 лица возеле без возачка дозвола во Ѓорче

Дури 18 луѓе без возачка дозвола биле фатени вчера во Ѓорче Петров. Полицијата вчера продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. -На територијата на Општина Ѓорче Петров изречени се вкупно 119 мерки, од кои 18 за возење без возачка дозвола, 6 за нерегистрирани возила, 5 за возење под дејство на алкохол, 4 за технички неисправни

Казнети 119 возачи во Ѓорче Петров, 18 за возење без возачка дозвола

Казнети 119 возачи во Ѓорче Петров, 18 за возење без возачка дозвола

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (26.01.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на Општина Ѓорче Петров изречени се вкупно 119 мерки, од кои 18 за возење без возачка дозвола, 6 за нерегистрирани возила, 5 за возење под дејство на алкохол, 4 за технички неисправни возила од јавниот