притисни ентер »

ТВ БИХ –  Исповед на медицинска сестра за состојбата во Шпанија:„Не смеете да дозволите ова и ВАМ да ви се случи!“
ТВ БИХ –  Исповед на медицинска сестра за состојбата во Шпанија:„Не смеете да дозволите ова и ВАМ да ви се случи!“

ТВ БИХ – Исповед на медицинска сестра за состојбата во Шпанија:„Не смеете да дозволите ова и ВАМ да ви се случи!“

Азра Добојлиќ, медицинска сестра, беше гостинка во утринската програмана РТВ Босна и Херцеговина… Азра со семејството живее во Палма де Мајорка и низ солзи зборува за состојбата во Шпанија… Со треперлив глас медицинската сестра која е на повик, чека да ја повикаат на работа, вели дека состојбата во Шпанија е катастрофална. Тоа го знае од медиумите