притисни ентер »

Студена пролет по чорапи или гол глужд?
Студена пролет по чорапи или гол глужд?

Студена пролет по чорапи или гол глужд?

Во насловот има две прашања. Дали мажите носат гол глужд? Да. И дали тоа е нормално? Не е. Модата и свеста не одат секогаш едно со друго. Така да, како што не се носи зимска капа во лето, така не се оставаат разголени глуждови во зима. Да не звучиме како баби, голите глуждови може само да привлечат погледи во негативна смисла (Дали е овој нормален