притисни ентер »

21: Шекеринска и Димитров на ФБ против ширењето лажни вести, светска ТВ премиера на „Врба“ во недела, расте бројот на заразени во Италија и Франција, Меркел работи од карантин
21: Шекеринска и Димитров на ФБ против ширењето лажни вести, светска ТВ премиера на „Врба“ во недела, расте бројот на заразени во Италија и Франција, Меркел работи од карантин

21: Шекеринска и Димитров на ФБ против ширењето лажни вести, светска ТВ премиера на „Врба“ во недела, расте бројот на заразени во Италија и Франција, Меркел работи од карантин

Преглед на вестите во 21,00 часот. СВЕТСКАТА ТВ-премиера на најновиот игран филм „ Врба “ на Милчо Манчевски ќе биде емитувана на 29 март со почеток од 22 часот на јавниот сервис МТВ1. Со прикажувањето на „Врба“ ќе биде заокружен циклусот #СедиДома со Милчо на филмови од целокупниот опус на Манчевски што изминатиов период се емитуваа на јавниот сервис

Светска ТВ-премиера на „Врба“ на МТВ1 на 29 март

Светска ТВ-премиера на „Врба“ на МТВ1 на 29 март

Светската ТВ-премиера на најновиот игран филм „Врба“ на Милчо Манчевски ќе биде на 29 март (недела) во 22 часот на јавниот сервис МТВ1. Со прикажувањето на „Врба“ ќе биде заокружен циклусот #Седидома со Милчо на филмови од целокупниот опус на Манчевски што изминатиов период се емитуваа на јавниот сервис, со цел да се помогне акцијата на Владата и да

Светска телевизиска премиера на „Врба“ на МРТВ

Светска телевизиска премиера на „Врба“ на МРТВ

Светската ТВ-премиера на најновиот игран филм „Врба“ на Милчо Манчевски ќе биде на 29 март (недела) во 22 часот на јавниот сервис МТВ1. Со прикажувањето на „Врба“ ќе биде заокружен циклусот #Седидома со Милчо на филмови од целокупниот опус на Манчевски што изминатиов период се емитуваа на јавниот сервис, со цел да се помогне акцијата на Владата и да

„Врба“ на МТВ1 на 29 март

„Врба“ на МТВ1 на 29 март

Во рамките на циклусот, на 28 март во 22 часот на МТВ1 ќе биде прикажан филмот „Прашина“. Светската ТВ-премиера на најновиот игран филм „Врба“ на Милчо Манчевски ќе биде емитувана на 29 март со почеток од 22 часот на јавниот сервис МТВ1. Со прикажувањето на „Врба“ ќе биде заокружен циклусот #СедиДома со Милчо на филмови од целокупниот опус на Манчевски

Светска ТВ-премиера на „Врба“ на МТВ1 на 29 март

Светска ТВ-премиера на „Врба“ на МТВ1 на 29 март

Светската ТВ-премиера на најновиот игран филм „Врба“ на Милчо Манчевски ќе биде емитувана на 29 март со почеток од 22 часот на јавниот сервис МТВ1. Со прикажувањето на „Врба“ ќе биде заокружен циклусот #Седидома со Милчо на филмови од целокупниот опус на Манчевски што изминатиов период се емитуваа на јавниот сервис, со цел да се помогне акцијата на

Светска ТВ-премиера на „Врба“ на МТВ1 на 29 март

Светска ТВ-премиера на „Врба“ на МТВ1 на 29 март

Светската ТВ-премиера на најновиот игран филм „Врба“ на Милчо Манчевски ќе биде на 29 март (недела) во 22 часот на јавниот сервис МТВ1. Со прикажувањето на „Врба“ ќе биде заокружен циклусот #Седидома со Милчо на филмови од целокупниот опус на Манчевски што изминатиов период се емитуваа на јавниот сервис, со цел да се помогне акцијата на Владата и да

Светска ТВ-премиера на „Врба“ на МТВ1 на 29 март

Светска ТВ-премиера на „Врба“ на МТВ1 на 29 март

Светската ТВ-премиера на најновиот игран филм „Врба” на Милчо Манчевски ќе биде на 29 март (недела) во 22 часот на јавниот сервис МТВ1. Со прикажувањето на „Врба” ќе биде заокружен циклусот #Седидома со Милчо на филмови од целокупниот опус на Манчевски што изминатиов период се емитуваа на јавниот сервис, со цел да се помогне акцијата на Владата и да

„Врба“ на Милчо Манчевски в недела во 22 часот на МТВ

„Врба“ на Милчо Манчевски в недела во 22 часот на МТВ

Најновиот игран филм „Врба“ на Милчо Манчевски светска телевизиска премиера ќе доживее в недела во 22 часот на  на Првата програма на Македонската телевизија. Со прикажувањето на „Врба“ ќе биде заокружен циклусот, #Седидома со Милчо, на филмови од целокупниот опус на Манчевски што изминатиов период се емитуваа на јавниот сервис, а со цел да се помогне

На 29 март светска ТВ-премиера на „Врба“ на МТВ1

На 29 март светска ТВ-премиера на „Врба“ на МТВ1

Светската ТВ-премиера на најновиот игран филм „Врба“ на Милчо Манчевски ќе биде емитувана на 29 март со почеток од 22 часот на јавниот сервис МТВ1. Со прикажувањето на „Врба“ ќе биде заокружен циклусот #Седидома со Милчо на филмови од целокупниот опус на Манчевски што изминатиов период се емитуваа на јавниот сервис, со цел да се помогне акцијата на

Светска ТВ-премиера на „Врба“ во недела на МТВ1

Светска ТВ-премиера на „Врба“ во недела на МТВ1

Светската ТВ-премиера на најновиот игран филм „Врба“ на Милчо Манчевски ќе биде на 29 март (недела) во 22 часот на јавниот сервис МТВ1. Со прикажувањето на „Врба“ ќе биде заокружен циклусот #Седидома со Милчо на филмови од целокупниот опус на Манчевски што изминатиов период се емитуваа на јавниот сервис, со цел да се помогне акцијата на Владата и да