притисни ентер »

Прво издание на фестивалот „Енхалон“ на 4 локации низ Струга
Прво издание на фестивалот „Енхалон“ на 4 локации низ Струга

Прво издание на фестивалот „Енхалон“ на 4 локации низ Струга

Денеска во Струга се одржува првото издание на интернационалниот фестивал на современа музика и дигитални уметности – „Енхалон“ (N-H // LON) . Организаторите на фестивалот најавуваат незаборавна фестивалска авантура со 32-часовна, континуирана музичка програма, поделена на 4 локации во градот. Организаторите како ѕвезди на фестивалот ги посочуваат

Прво издание на фестивалот „Енхалон“ на 4 локации низ Струга

Прво издание на фестивалот „Енхалон“ на 4 локации низ Струга

Денеска во Струга се одржува првото издание на интернационалниот фестивал на современа музика и дигитални уметности – „Енхалон“. Организаторите на фестивалот најавуваат незаборавна фестивалска авантура со 32 часовна, континуирана музичка програма, поделена на 4 локации во градот. Организаторите како ѕвезди на фестивалот ги посочуваат германските техно

Струга е ПОДГОТВЕНА за првото издание на фестивалот Енхалон

Струга е ПОДГОТВЕНА за првото издание на фестивалот Енхалон

Овој петок во Струга започнува првото издание на интернационалниот фестивал на современа музика и дигитални уметности – Енхалон. Организаторите најавуваат незаборавна фестивалска авантура со 32 часовна, континуирана музичка програма, поделена на 4 локации во градот. Хедлајнери на фестивалот се германските техно икони Ancient Methods, Daniela La Luz

Струга е домаќин на првото издание на интернационалниот фестивал на современа музика и дигитални уметности „Енхалон“

Струга е домаќин на првото издание на интернационалниот фестивал на современа музика и дигитални уметности „Енхалон“

Овој петок во Струга започнува првото издание на интернационалниот фестивал на современа музика и дигитални уметности – Енхалон. Организаторите најавуваат незаборавна фестивалска авантура со 32 часовна, континуирана музичка програма, поделена на четири локации во градот. Хедлајнери на фестивалот се германските техно икони Ancient Methods, Daniela La