притисни ентер »

Еве зошто треба секој ден да имате секс
Еве зошто треба секој ден да имате секс

Еве зошто треба секој ден да имате секс

Ако мислите дека единствената корист од сексот се крие во задоволството од него, еве малку вести за вас. Најнови истражувања во областа тврдат дека секојдневното водење љубов, всушност се покажува исклучително корисно за организмот. Сексот не само што ни помага да спиеме подобро, да го ублажиме стресот и да го намалиме вишокот калории, туку и: