притисни ентер »

Нејмар и Мбапе биле уморни, неизвесни се за дуелот со Амиен
Нејмар и Мбапе биле уморни, неизвесни се за дуелот со Амиен

Нејмар и Мбапе биле уморни, неизвесни се за дуелот со Амиен

Учеството на Нејмар во натпреварот на ПСЖ како гостин на Амиен од Лигата 1 денеска е под знак прашалник. Бразилецот вчера го пропушти тренингот на шампионите, бидејќи се чувствувал уморен. Напаѓачот постигна гол во шокантниот пораз од 1:2 дома против Гинган во средата за Лига Купот. Францускиот репрезентативец Килијан Мбапе, исто така, чувствувал замор

Нејмар и Мбапе биле уморни, неизвесни се за дуелот со Амиен

Нејмар и Мбапе биле уморни, неизвесни се за дуелот со Амиен

Учеството на Нејмар во натпреварот на ПСЖ како гостин на Амиен од Лигата 1 денеска е под знак прашалник. Бразилецот вчера го пропушти тренингот на шампионите, бидејќи се чувствувал уморен. Напаѓачот постигна гол во шокантниот пораз од 1:2 дома против Гинган во средата за Лига Купот. Францускиот репрезентативец Килијан Мбапе, исто така, чувствувал замор

Нејмар и Мбапе биле уморни, неизвесни се за дуелот со Амиен

Нејмар и Мбапе биле уморни, неизвесни се за дуелот со Амиен

Учеството на Нејмар во натпреварот на ПСЖ како гостин на Амиен од Лигата 1 денеска е под знак прашалник. Бразилецот вчера го пропушти тренингот на шампионите, бидејќи се чувствувал уморен. Напаѓачот постигна гол во шокантниот пораз од 1:2 дома против Гинган во средата за Лига Купот. Францускиот репрезентативец Килијан Мбапе, исто така, чувствувал замор

Нејмар и Мбапе биле уморни, неизвесни се за дуелот со Амиен

Нејмар и Мбапе биле уморни, неизвесни се за дуелот со Амиен

Учеството на Нејмар во натпреварот на ПСЖ како гостин на Амиен од Лигата 1 денеска е под знак прашалник. Бразилецот вчера го пропушти тренингот на шампионите, бидејќи се чувствувал уморен. Напаѓачот постигна гол во шокантниот пораз од 1:2 дома против Гинган во средата за Лига Купот. Францускиот репрезентативец Килијан Мбапе, исто така, чувствувал замор

Нејмар и Мбапе биле уморни, неизвесни се за дуелот со Амиен

Нејмар и Мбапе биле уморни, неизвесни се за дуелот со Амиен

Учеството на Нејмар во натпреварот на ПСЖ како гостин на Амиен од Лигата 1 денеска е под знак прашалник. Бразилецот вчера го пропушти тренингот на шампионите, бидејќи се чувствувал уморен. Напаѓачот постигна гол во шокантниот пораз од 1:2 дома против Гинган во средата за Лига Купот. Францускиот репрезентативец Килијан Мбапе, исто така, чувствувал

Нејмар и Мбапе биле уморни, неизвесни се за дуелот со Амиен

Нејмар и Мбапе биле уморни, неизвесни се за дуелот со Амиен

Учеството на Нејмар во натпреварот на ПСЖ како гостин на Амиен од Лигата 1 денеска е под знак прашалник. Бразилецот вчера го пропушти тренингот на шампионите, бидејќи се чувствувал уморен. Напаѓачот постигна гол во шокантниот пораз од 1:2 дома против Гинган во средата за Лига Купот. Францускиот репрезентативец Килијан Мбапе, исто така, чувствувал замор

Нејмар и Мбапе биле уморни, неизвесни се за дуелот со Амиен

Нејмар и Мбапе биле уморни, неизвесни се за дуелот со Амиен

Нејмар и Мбапе биле уморни, неизвесни се за дуелот со Амиен Учеството на Нејмар во натпреварот на ПСЖ како гостин на Амиен од Лигата 1 денеска е под знак прашалник. Бразилецот вчера го пропушти тренингот на шампионите, бидејќи се чувствувал уморен. Напаѓачот постигна гол во шокантниот пораз од 1:2 дома против Гинган во средата за Лига Купот. Францускиот

Нејмар и Мбапе биле уморни, неизвесни се за дуелот со Амиен

Нејмар и Мбапе биле уморни, неизвесни се за дуелот со Амиен

Учеството на Нејмар во натпреварот на ПСЖ како гостин на Амиен од Лигата 1 денеска е под знак прашалник. Бразилецот вчера го пропушти тренингот на шампионите, бидејќи се чувствувал уморен. Напаѓачот постигна гол во шокантниот пораз од 1:2 дома против Гинган во средата за Лига Купот. Францускиот репрезентативец Килијан Мбапе, исто така, чувствувал замор

Нејмар и Мбапе биле уморни, неизвесни се за дуелот со Амиен

Нејмар и Мбапе биле уморни, неизвесни се за дуелот со Амиен

Париз Сен Жермен е лидер во француското првенство со 47 поени по 17 натпревари Париз, 12 јануари 2019 (МИА) – Учеството на Нејмар во натпреварот на ПСЖ како гостин на Амиен од Лигата 1 денеска е под знак прашалник. Бразилецот вчера го пропушти тренингот на шампионите, бидејќи се чувствувал уморен. Напаѓачот постигна гол во шокантниот пораз од 1:2 дома