притисни ентер »

Пронајдена марихуана кај затвореник во Штип
Пронајдена марихуана кај затвореник во Штип

Пронајдена марихуана кај затвореник во Штип

Во попладневните часови во текот на вчершниот ден раководител на смена во КПД затвор Штип пријавил дека при извршен претрес на ќелија кај 28-годишниот Ц.М. од Кочани во полуотвореното одделение била пронајдена марихуана, инофмираат од полицијата. По ова, како што додаваат од МВР се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Пронајдена марихуана кај затвореник во Штип

Пронајдена марихуана кај затвореник во Штип

Во попладневните часови во текот на вчершниот ден раководител на смена во КПД затвор Штип пријавил дека при извршен претрес на ќелија кај 28-годишниот Ц.М. од Кочани во полуотвореното одделение била пронајдена марихуана, инофмираат од полицијата. По ова, како што додаваат од МВР се преземаат мерки за расчистување на случајот. извор: Makfax

Пронајдена марихуана кај затвореник во Штип

Пронајдена марихуана кај затвореник во Штип

Во попладневните часови во текот на вчершниот ден раководител на смена во КПД затвор Штип пријавил дека при извршен претрес на ќелија кај 28-годишниот Ц.М. од Кочани во полуотвореното одделение била пронајдена марихуана, инофмираат од полицијата. По ова, како што додаваат од МВР се преземаат мерки за расчистување на случајот. извор: Makfax

Пронајдена марихуана кај затвореник во Штип

Пронајдена марихуана кај затвореник во Штип

Во попладневните часови во текот на вчершниот ден раководител на смена во КПД затвор Штип пријавил дека при извршен претрес на ќелија кај 28-годишниот Ц.М. од Кочани во полуотвореното одделение била пронајдена марихуана, инофмираат од полицијата. По ова, како што додаваат од МВР се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Пронајдена марихуана кај затвореник во Штип

Пронајдена марихуана кај затвореник во Штип

Во попладневните часови во текот на вчершниот ден раководител на смена во КПД затвор Штип пријавил дека при извршен претрес на ќелија кај 28-годишниот Ц.М. од Кочани во полуотвореното одделение била пронајдена марихуана, инофмираат од полицијата. По ова, како што додаваат од МВР се преземаат мерки за расчистување на случајот.