притисни ентер »

Барса со петта победа по ред во Евролигата
Барса со петта победа по ред во Евролигата

Барса со петта победа по ред во Евролигата

Барселона го победи Панатинаикос со 79:68 поени во 18-тиот круг од кошаркарската Евролига и веќе има пет последователни успеси. Шпанскиот тим е шести во пласманот со 11 победи и 7 порази, додека Панатинаикос е 10-ти со скор 8-10. Тома Јуртел беше најдобар стрелец за Барселона со 23 поени. Кевин Серафин додаде 14 поени и 7 скока. Јанис Папапетру постигна

Барса со петта победа по ред во Евролигата

Барса со петта победа по ред во Евролигата

Барселона го победи Панатинаикос со 79:68 поени во 18-тиот круг од кошаркарската Евролига и веќе има пет последователни успеси. Шпанскиот тим е шести во пласманот со 11 победи и 7 порази, додека Панатинаикос е 10-ти со скор 8-10. Тома Јуртел беше најдобар стрелец за Барселона со 23 поени. Кевин Серафин додаде 14 поени и 7 скока. Јанис Папапетру постигна

Барса со петта победа по ред во Евролигата

Барса со петта победа по ред во Евролигата

Барселона го победи Панатинаикос со 79:68 поени во 18-тиот круг од кошаркарската Евролига и веќе има пет последователни успеси. Шпанскиот тим е шести во пласманот со 11 победи и 7 порази, додека Панатинаикос е 10-ти со скор 8-10. Тома Јуртел беше најдобар стрелец за Барселона со 23 поени. Кевин Серафин додаде 14 поени и 7 скока. Јанис Папапетру постигна

Барса со петта победа по ред во Евролигата

Барса со петта победа по ред во Евролигата

Барселона, 12 јануари 2019 (МИА) – Барселона го победи Панатинаикос со 79:68 поени во 18-тиот круг од кошаркарската Евролига и веќе има пет последователни успеси. Шпанскиот тим е шести во пласманот со 11 победи и 7 порази, додека Панатинаикос е 10-ти со скор 8-10. Тома Јуртел беше најдобар стрелец за Барселона со 23 поени. Кевин Серафин додаде 14 поени

Барса со петта победа по ред во Евролигата

Барса со петта победа по ред во Евролигата

Барселона го победи Панатинаикос со 79:68 поени во 18-тиот круг од кошаркарската Евролига и веќе има пет последователни успеси. Шпанскиот тим е шести во пласманот со 11 победи и 7 порази, додека Панатинаикос е 10-ти со скор 8-10. Тома Јуртел беше најдобар стрелец за Барселона со 23 поени. Кевин Серафин додаде 14 поени и 7 скока. Јанис Папапетру постигна

Барса со петта победа по ред во Евролигата

Барса со петта победа по ред во Евролигата

Барселона го победи Панатинаикос со 79:68 поени во 18-тиот круг од кошаркарската Евролига и веќе има пет последователни успеси. Шпанскиот тим е шести во пласманот со 11 победи и 7 порази, додека Панатинаикос е 10-ти со скор 8-10. Тома Јуртел беше најдобар стрелец за Барселона со 23 поени. Кевин Серафин додаде 14 поени и 7 скока. Јанис Папапетру постигна

Барса со петта победа по ред во Евролигата

Барса со петта победа по ред во Евролигата

Барселона го победи Панатинаикос со 79:68 поени во 18-тиот круг од кошаркарската Евролига и веќе има пет последователни успеси. Шпанскиот тим е шести во пласманот со 11 победи и 7 порази, додека Панатинаикос е 10-ти со скор 8-10. Тома Јуртел беше најдобар стрелец за Барселона со 23 поени. Кевин Серафин додаде 14 поени и 7 скока. Јанис Папапетру постигна

Барса со петта победа по ред во Евролигата

Барса со петта победа по ред во Евролигата

Барса со петта победа по ред во Евролигата Барселона го победи Панатинаикос со 79:68 поени во 18-тиот круг од кошаркарската Евролига и веќе има пет последователни успеси. Шпанскиот тим е шести во пласманот со 11 победи и 7 порази, додека Панатинаикос е 10-ти со скор 8-10. Тома Јуртел беше најдобар стрелец за Барселона со 23 поени. Кевин Серафин додаде

Барса со петта победа по ред во Евролигата

Барса со петта победа по ред во Евролигата

Барселона го победи Панатинаикос со 79:68 поени во 18-тиот круг од кошаркарската Евролига и веќе има пет последователни успеси. Шпанскиот тим е шести во пласманот со 11 победи и 7 порази, додека Панатинаикос е 10-ти со скор 8-10. Тома Јуртел беше најдобар стрелец за Барселона со 23 поени. Кевин Серафин додаде 14 поени и 7 скока. Јанис Папапетру постигна

Барса со петта победа по ред во Евролигата

Барса со петта победа по ред во Евролигата

Тома Јуртел беше најдобар стрелец за Барселона со 23 поени. Кевин Серафин додаде 14 поени и 7 скока. Јанис Папапетру постигна 17 за гостите. Барселона, 12 јануари 2019 (МИА) – Барселона го победи Панатинаикос со 79:68 поени во 18-тиот круг од кошаркарската Евролига и веќе има пет последователни успеси. Шпанскиот тим е шести во пласманот со 11 победи