притисни ентер »

„Славиме заедно 70 години Бимилк“- наградна игра на „Битолско”
„Славиме заедно 70 години Бимилк“- наградна игра на „Битолско”

„Славиме заедно 70 години Бимилк“- наградна игра на „Битолско”

По повод 70 години постоење, а во знак на благодарност кон потрошувачите за дадената доверба, домашниот бренд за млеко и млечни производи, „Битолско” организира наградна игра „Славиме заедно 70 години Бимилк“. Во рамките на наградната игра ќе бидат доделени 70 вредни награди, а премијата е автомобилот Toyota Corolla Hybrid. Според соопштението до медиумите

Започна големата наградна игра  „Славиме заедно 70 години Бимилк“

Започна големата наградна игра „Славиме заедно 70 години Бимилк“

Омилениот домашен бренд за млеко и млечни производи, „Битолско” во знак на благодарност кон потрошувачите за дадената доверба, организира наградна игра „ Славиме заедно 70 години Бимилк“. Со наградната игра по повод 70 години постоење, компанијата ги наградува верните потрошувачи со 70 вредни награди, а главната награда е автомобил Toyota Corolla Hybrid

Започна големата наградна игра „Славиме заедно 70 години Бимилк“

Започна големата наградна игра „Славиме заедно 70 години Бимилк“

Омилениот домашен бренд за млеко и млечни производи, „Битолско”во знак на благодарност кон потрошувачите за дадената доверба, организира наградна игра „Славиме заедно 70 години Бимилк“. Со наградната игра по повод 70 години постоење, компанијата ги наградува верните потрошувачи со 70 вредни награди, а главната награда е автомобил ToyotaCorollaHybrid