притисни ентер »

Škoda, Volkswagen и Cupra најавија урбани електрични модели
Škoda, Volkswagen и Cupra најавија урбани електрични модели

Škoda, Volkswagen и Cupra најавија урбани електрични модели

Škoda, Volkswagen и Cupra подготвуваат помали градски електрични модели за 2025 година, и тоа на скратена верзија на платформата MEB EV. Исто така, сите три ќе се произведуваат во Шпанија како дел од огромниот инвестициски пакет на Volkswagen Group во вредност од 10 милијарди евра. Според Autoblog, новите автомобили беа објавени во форма на скици од

Škoda, Volkswagen и Cupra најавија урбани електрични модели

Škoda, Volkswagen и Cupra најавија урбани електрични модели

Škoda, Volkswagen и Cupra подготвуваат помали градски електрични модели за 2025 година, и тоа на скратена верзија на платформата MEB EV. Исто така, сите три ќе се произведуваат во Шпанија како дел од огромниот инвестициски пакет на Volkswagen Group во вредност од 10 милијарди евра. Според Autoblog, новите автомобили беа објавени во форма на скици од

Škoda, Volkswagen и Cupra најавија урбани електрични модели

Škoda, Volkswagen и Cupra најавија урбани електрични модели

Škoda, Volkswagen и Cupra подготвуваат помали градски електрични модели за 2025 година, и тоа на скратена верзија на платформата MEB EV. Исто така, сите три ќе се произведуваат во Шпанија… Текстот Škoda, Volkswagen и Cupra најавија урбани електрични модели е превземен од USB.mk . The post Škoda, Volkswagen и Cupra најавија урбани електрични модели