притисни ентер »

Песков: Путин е апсолутно здрав, во изолација е превентивно
Песков: Путин е апсолутно здрав, во изолација е превентивно

Песков: Путин е апсолутно здрав, во изолација е превентивно

Портпаролот на Кремљ, Дмитриј Песков, објави дека претседателот Владимир Путин, кој од денеска е во самоизолација, е апсолутно здрав. „Претседателот одлучи преку онлајн врска да учествува на самитот на Шангајската организација за соработка и на ЦСТО, бидејќи бил во контакт со заболени луѓе и не треба да ги става своите колеги во опасност“, рече Песков,

ПЕСКОВ: Путин е здрав!

ПЕСКОВ: Путин е здрав!

Портпаролот на Кремљ, Дмитриј Песков, објави дека претседателот Владимир Путин, кој од денеска е во самоизолација, е апсолутно здрав. „Претседателот одлучи преку онлајн врска да учествува на самитот на Шангајската организација за соработка и на ЦСТО, бидејќи бил во контакт со заболени луѓе и не треба да ги става своите колеги во опасност“, рече Песков,

Песков: Путин е апсолутно здрав, во изолација е превентивно

Песков: Путин е апсолутно здрав, во изолација е превентивно

Портпаролот на Кремљ, Дмитриј Песков, објави дека претседателот Владимир Путин, кој од денеска е во самоизолација, е апсолутно здрав. „Претседателот одлучи преку онлајн врска да учествува на самитот на Шангајската организација за соработка и на ЦСТО, бидејќи бил во контакт со заболени луѓе и не треба да ги става своите колеги во опасност“, рече Песков,

Песков: Путин е апсолутно здрав, во изолација е превентивно

Песков: Путин е апсолутно здрав, во изолација е превентивно

Портпаролот на Кремљ, Дмитриј Песков, објави дека претседателот Владимир Путин, кој од денеска е во самоизолација, е апсолутно здрав. „Претседателот одлучи преку онлајн врска да учествува на самитот на Шангајската организација за соработка и на ЦСТО, бидејќи бил во контакт со заболени луѓе и не треба да ги става своите колеги во опасност“, рече Песков,

Путин е во самоизолација откако дел од неговото обезбедување заболеле од корона

Путин е во самоизолација откако дел од неговото обезбедување заболеле од корона

Рускио претседател Владимир Путин е во самоизолација, откако неколку членови од неговото обезбедување заболеле од корона. Од Кремљ соопштија дека поради самоизолацијата, Путин нема да присуствува на регионалниот безбедносен состанок во Таџикистан. „Рускиот претседател Владимир Путин ќе разговара на телефон со Емомаил Ромон, претседателот на Таџикистан

Песков: Путин е апсолутно здрав, во изолација е превентивно

Песков: Путин е апсолутно здрав, во изолација е превентивно

Портпаролот на Кремљ, Дмитриј Песков, објави дека претседателот Владимир Путин, кој од денеска е во самоизолација, е апсолутно здрав. „Претседателот одлучи преку онлајн-врска да учествува на самитот на Шангајската организација за соработка и на ЦСТО бидејќи бил во контакт со заболени луѓе и не треба да ги става своите колеги во опасност“, рече Песков,

Путин е во самоизолација откога дел од неговото обезбедување заболе од корона

Путин е во самоизолација откога дел од неговото обезбедување заболе од корона

Рускио претседател Владимир Путин е во самоизолација откога неколку членови од неговото обезбедување заболеле од корона. Од Кремљ соопштија дека поради самоизолацијата, Путин нема да присуствува на регионалниот безбедносен состанок во Таџикистан. „Рускиот претседател Владимир Путин ќе разговара на телефон со Емомаил Ромон, претседателот на Таџикистан

Путин е во самоизолација откако дел од неговото обезбедување заболеле од корона

Путин е во самоизолација откако дел од неговото обезбедување заболеле од корона

Рускио претседател Владимир Путин е во самоизолација, откако неколку членови од неговото обезбедување заболеле од корона. Од Кремљ соопштија дека поради самоизолацијата, Путин нема да присуствува на регионалниот безбедносен состанок во Таџикистан. „Рускиот претседател Владимир Путин ќе разговара на телефон со Емомаил Ромон, претседателот на Таџикистан

Песков: Путин е апсолутно здрав, во изолација е превентивно

Песков: Путин е апсолутно здрав, во изолација е превентивно

Портпаролот на Кремљ, Дмитриј Песков, објави дека претседателот Владимир Путин, кој од денеска е во самоизолација, е апсолутно здрав. „Претседателот одлучи преку онлајн врска да учествува на самитот на Шангајската организација за соработка и на ЦСТО, бидејќи бил во контакт со заболени луѓе и не треба да ги става своите колеги во опасност“, рече Песков,

Песков: Путин е апсолутно здрав, во изолација е превентивно

Песков: Путин е апсолутно здрав, во изолација е превентивно

Портпаролот на Кремљ, Дмитриј Песков, објави дека претседателот Владимир Путин, кој од денеска е во самоизолација, е апсолутно здрав. „Претседателот одлучи преку онлајн-врска да учествува на самитот на Шангајската организација за соработка и на ЦСТО бидејќи бил во контакт со заболени луѓе и не треба да ги става своите колеги во опасност“, рече Песков,