притисни ентер »

Емотивно видео од реакцијата на Тијана Дапчевиќ кога ја виде Тамара во финале
Емотивно видео од реакцијата на Тијана Дапчевиќ кога ја виде Тамара во финале

Емотивно видео од реакцијата на Тијана Дапчевиќ кога ја виде Тамара во финале

| мај 17, 2019 Погледнете го видеото со реакцијата на Тијана Дапчевиќ кога ја слушна сестра си дека е во финале на Евровизија: Македонската претставничка на Евровизија оваа година, Тамара Тодевска се пласираше во финалето кое ќе се одржи во сабота. Таа настапи 17-та по ред во втората полуфинална вечер. Претставници од првата полуфинална вечер кои се

Македонија конечно во финале

Македонија конечно во финале

| мај 16, 2019 Македонската претставничка на Евровизија оваа година, Тамара Тодевска се пласираше во финалето кое ќе се одржи во сабота. Таа настапи 17-та по ред во втората полуфинална вечер. Претставници од првата полуфинална вечер кои се пласираа во финалето на Евровизија 2019 година се Грција, Белорусија, Србија, Кипар, Естонија, Австралија, Исланд,