притисни ентер »

Како го научив маж ми да ми кажува „Те сакам“
Како го научив маж ми да ми кажува „Те сакам“

Како го научив маж ми да ми кажува „Те сакам“

Дали имате партнер кој не кажува „Те сакам“? Една жена го пронајде лекот и си ги скрати главоболките. „Те сакам“ се два збора кои може да направат чуда. Но, за жал, не секому му е комфорно да ги кажува. Една жена која се нервирала затоа што маж ѝ не бил способен вербално да ѝ ја искаже љубовта смислила трик. „Ова е навистина важно. Јас вербално изразувам