притисни ентер »

Џастин Бибер објавува нов албум, прв по пет години пауза
Џастин Бибер објавува нов албум, прв по пет години пауза

Џастин Бибер објавува нов албум, прв по пет години пауза

Канадскиот поп-пејач Џастин Бибер, кој се врати во студио по пауза од пет години, нагласува дека ова враќање не му било лесно. – Се соочував со многу стравови. Се плашев околу тоа за што да говорам, и како тоа другите ќе го протолкуваат… Почнав да се споредувам и со други уметници, рече пејачот за „Епл мјузик”. Бибер денеска го издава албумот „Changes”,

Џастин Бибер објавува нов албум, прв по пет години пауза

Џастин Бибер објавува нов албум, прв по пет години пауза

Канадскиот поп-пејач Џастин Бибер, кој се врати во студио по пауза од пет години, нагласува дека ова враќање не му било лесно. – Се соочував со многу стравови. Се плашев околу тоа за што да говорам, и како тоа другите ќе го протолкуваат… Почнав да се споредувам и со други уметници, рече пејачот за „Епл мјузик“. Бибер денеска го издава албумот „Changes”,

Џастин Бибер објавува нов албум, прв по пет години пауза

Џастин Бибер објавува нов албум, прв по пет години пауза

Канадскиот поп-пејач Џастин Бибер, кој се врати во студио по пауза од пет години, нагласува дека ова враќање не му било лесно. – Се соочував со многу стравови. Се плашев околу тоа за што да говорам, и како тоа другите ќе го протолкуваат… Почнав да се споредувам и со други уметници, рече пејачот за „Епл мјузик“. Бибер денеска го издава албумот „Changes”,

Џастин Бибер по пет години го објави својот петти албум

Џастин Бибер по пет години го објави својот петти албум

Канадскиот поп-пејач Џастин Бибер, кој се врати во студио по пауза од пет години, нагласува дека ова враќање не му било лесно. – Се соочував со многу стравови. Се плашев околу тоа за што да говорам, и како тоа другите ќе го протолкуваат… Почнав да се споредувам и со други уметници, рече пејачот за „Епл мјузик“. Бибер денеска го издава албумот „Changes”,

Фановите на Џастин Бибер ќе бидат воодушевени од оваа информација

Фановите на Џастин Бибер ќе бидат воодушевени од оваа информација

Фановите на Џастин Бибер ќе бидат воодушевени од оваа информација Канадскиот поп-пејач Џастин Бибер, кој се врати во студио по пауза од пет години, нагласува дека ова враќање не му било лесно. Бибер објавува нов албум, прв по пет години пауза. Таа информација ги воодушеви неговоите фанови ширум светот. -Се соочував со многу стравови. Се плашев околу

Џастин Бибер објавува нов албум, прв по пет години пауза

Џастин Бибер објавува нов албум, прв по пет години пауза

– Канадскиот поп-пејач Џастин Бибер, кој се врати во студио по пауза од пет години, нагласува дека ова враќање не му било лесно. – Се соочував со многу стравови. Се плашев околу тоа за што да говорам, и како тоа другите ќе го протолкуваат… Почнав да се споредувам и со други уметници, рече пејачот за „Епл мјузик“. Бибер денеска го издава албумот „Changes”,