притисни ентер »

Harley-Davidson Fat Boy составен од 1.023 лего-коцки
Harley-Davidson Fat Boy составен од 1.023 лего-коцки

Harley-Davidson Fat Boy составен од 1.023 лего-коцки

Harley-Davidson Fat Boy е главниот новитет летово во продавниците за Лего. Комплетот за составување на легендарниот мотоцикл содржи подвижни делови, како волан, рачки за сопирачките и за спојката, задно тркало и мотор Milwaukee-Eight со подвижни клипови. Малечката верзија на Fat Boy е достапна во комбинација од темноцрвена и црна боја, со логоа на