притисни ентер »

Легнувајте си  порано.
Легнувајте си  порано.

Легнувајте си порано.

Ако сте ноќна птица, тогаш ќе треба да ја промените вашата рутина. Луѓето што остануваат до доцна навечер и имаат проблеми да се разбудат наутро, имаат поголем ризик од смрт отколку утринските личности, покажува истражување од Обединетото Кралство. Истражувањето, кое вклучило речиси половина милион луѓе, открило дека оние што се нарекуваат ноќни птици

Причина плус зошто треба да легнувате порано

Причина плус зошто треба да легнувате порано

Ако сте ноќна птица, тогаш ќе треба да ја промените вашата рутина. Луѓето што остануваат до доцна навечер и имаат проблеми да се разбудат наутро, имаат поголем ризик од смрт отколку утринските личности, покажува истражување од Обединетото Кралство. Истражувањето, кое вклучило речиси половина милион луѓе, открило дека оние што се нарекуваат ноќни птици