притисни ентер »

Шокантна исповед: Десетмина редовно местат натпревари
Шокантна исповед: Десетмина редовно местат натпревари

Шокантна исповед: Десетмина редовно местат натпревари

Неименуван млад холандски тенисер за медиумите во својата татковина изјави дека пред две години дознал за шема за местење тениски натпревари и тоа од својот поранешен партнер со кој се натпреварувал во двојки. Како што тој тврди, има дури десет професионални играчи кои редовно местат натпревари за да обезбедат дополнителен приход, а четворица од нив

Шокатна изјава – Десетина тенисери редовно местат мечеви

Шокатна изјава – Десетина тенисери редовно местат мечеви

Неименуван млад холандски тенисер во изјава за медиумите вели дека пред две години дознал за шемата на местење на тениски мечеви. Според неговите зборови постојат дури десет професионални тенисери кои редовно местат мечеви како би осигурале дополнителни приходи. „Многу често разговараме тенисерите меѓу нас за тоа колку е тешко финансиски да ги покриеме

Холандски тенисер откри како негови колеги местат натпревари

Холандски тенисер откри како негови колеги местат натпревари

Холандски тенисер кој сакаше да остане анонимен зборуваше за местењето натпревари во тенисот. Неименуваниот тенисер откри дека дури десетмина АТП професионални играчи редовно местеле натпревари за да обезбедат дополнителни приходи и така да си ја обезбедат егзистенцијата. Тој изјави дека пред две години дознал на каков начин се местат натпреварите

Скандал: Холандски тенисер откри 10 колеги кои местат натпревари!

Скандал: Холандски тенисер откри 10 колеги кои местат натпревари!

Тенисер од Холандија, кој не сакаше да го открие својот идентитет, објави дека има докази за наместени натпревари и така крена голема прашина во неговата татковина. Холанѓанецот кажа дека дури 10 тенисери на АТП редовно ги местат своите натпревари за да си обезбедат дополнителни приходи. За начините на местење на натпревари дозна пред две години од

Тенисери играат за обложувалници: „Десетмина редовно местат“

Тенисери играат за обложувалници: „Десетмина редовно местат“

Неименуван млад холандски тенисер за медиумите во својата татковина изјави дека пред две години дознал за шемата за местење тениски натпревари од својот поранешен дубл-партнер. Според него, има дури десет професионални играчи кои редовно местат натпревари со цел да обезбедат дополнителен приход, а четворица од нив се Холанѓани. „Делев соба со друг