притисни ентер »

Како ја победивме Русија
Како ја победивме Русија

Како ја победивме Русија

Колку земји во светот можат да се гордеат со фактот дека во две години, успеале да триумфираат во борбата со најголемите војски на сите времиња? Без да гуглам и со фраерски левел на самодоверба ќе кажам – само една! Имаме примери во историјата кога една мала и зафрлена земја ќе победи некаква голема сила, ама две големи сили, пардон најголеми, тоа

Како ја победивме Русија

Како ја победивме Русија

Двајца агенти од ноторниот оддел на КГБ за хумор и сатира, имаа апокалиптичен план да ја разнебитат земјава. Колку земји во светот можат да се гордеат со фактот дека во две години, успеале да триумфираат во борбата со најголемите војски на сите времиња? Без да гуглам и со фраерски левел на самодоверба ќе кажам – само една! Имаме примери во историјата