притисни ентер »

Две години од историскиот олимписки медал на МОИ на Весели
Две години од историскиот олимписки медал на МОИ на Весели

Две години од историскиот олимписки медал на МОИ на Весели

Точно пред две години во Буенос Аирес, Аргентина, Фахик Весели освои бронзен медал на Младинските олимписки игри и го постигна најголемиот успех во историјата на младинскиот спорт. Неговиот бронзен медал во категорија -61 кг е прв во историјата на настапите на македонските млади спортисти на Младинска олимпијада, стои во соопштението на КФМ. Предводен

Две години од историскиот олимписки медал на каратистот Весели

Две години од историскиот олимписки медал на каратистот Весели

Пред точно две години во Буенос Аирес, македонскиот каратист Фахик Весели освои бронзен медал на Младинските олимписки игри и го постигна најголемиот успех во историјата на младинскиот спорт. Неговиот бронзен медал во категорија -61 кг е прв во историјата на настапите на македонските млади спортисти на Младинска олимпијада. Предводен од селекторот

Две години од историскиот олимписки медал на МОИ на Весели

Две години од историскиот олимписки медал на МОИ на Весели

Точно пред две години во Буенос Аирес, Аргентина, Фахик Весели освои бронзен медал на Младинските олимписки игри и го постигна најголемиот успех во историјата на младинскиот спорт. Неговиот бронзен медал во категорија -61 кг е прв во историјата на настапите на македонските млади спортисти на Младинска олимпијада, стои во соопштението на КФМ. Предводен

Две години од историскиот олимписки медал на МОИ на Весели

Две години од историскиот олимписки медал на МОИ на Весели

Точно пред две години во Буенос Аирес, Аргентина, Фахик Весели освои бронзен медал на Младинските олимписки игри и го постигна најголемиот успех во историјата на младинскиот спорт. Неговиот бронзен медал во категорија -61 кг е прв во историјата на настапите на македонските млади спортисти на Младинска олимпијада. Предводен од селекторот Александар

Две години од историскиот олимписки медал на МОИ на Весели

Две години од историскиот олимписки медал на МОИ на Весели

Точно пред две години во Буенос Аирес, Аргентина, Фахик Весели освои бронзен медал на Младинските олимписки игри и го постигна најголемиот успех во историјата на младинскиот спорт. Неговиот бронзен медал во категорија -61 кг е прв во историјата на настапите на македонските млади спортисти на Младинска олимпијада, стои во соопштението на КФМ. Скопје,

Две години од историскиот олимписки медал на МОИ на Весели

Две години од историскиот олимписки медал на МОИ на Весели

Скопје, 17 октомври 2020 () – Точно пред две години во Буенос Аирес, Аргентина, Фахик Весели освои бронзен медал на Младинските олимписки игри и го постигна најголемиот успех во историјата на младинскиот спорт. Неговиот бронзен медал во категорија -61 кг е прв во историјата на настапите на македонските млади спортисти на Младинска олимпијада, стои