притисни ентер »

Поларната светлина сега може да се набљудува во живо
Поларната светлина сега може да се набљудува во живо

Поларната светлина сега може да се набљудува во живо

Отсега сите ќе можат да уживаат во набљудувањето на овој природен феномен од своите домови – овозможен е пренос во живо на поларната светлина аурора бореалис. Сезоната на видливост на… Текстот Поларната светлина сега може да се набљудува во живо (ВИДЕО) е превземен од USB.mk . The post Поларната светлина сега може да се набљудува во живо (ВИДЕО) appeared

И тоа е можно: Набљудувајте ја поларната светлина од фотеља/ВО ЖИВО

И тоа е можно: Набљудувајте ја поларната светлина од фотеља/ВО ЖИВО

Отсега сите ќе можат да уживаат во набљудувањето на овој природен феномен од своите домови – овозможен е пренос во живо на поларната светлина „Аурора Бореалис“. Сезоната на видливост на „Аурора Бореалис“ обично трае од декември до април, меѓутоа патувањата на местата од кои таа најдобро се забележува се забранети поради пандемијата на коронавирусот

Супер занимација за по дома: Гледајте аурора во живо

Супер занимација за по дома: Гледајте аурора во живо

Видливоста на позатата аурора бореалис обично трае од декември до април, меѓутоа патувањата на местата од кои таа најдобро се забележува се забранети поради пандемијата на коронавирусот. Но, за среќа нема да морате во целост да го пропуштите овој настан и тоа благодарение на истражувачкиот тим кој поставил камера во местото Черчил во Манитоба, Канада

Поларната светлост сега може да се посматра во живо

Поларната светлост сега може да се посматра во живо

Отсега сите ќе можат да го посматраат природниот феномен од своите домови, откако беше овозможен пренос во живо на поларната светлост, на латински наречена  Aurora Borealis. Сезоната на видливост на поларната светлост обично трае од декември до април, но патувањата до местата од каде што таа се гледа најубаво, сега се забранети поради пандемијата на

Сега и тоа е возможно: Набљудувајте ја поларната светлина од удобноста на вашата фотелја

Сега и тоа е возможно: Набљудувајте ја поларната светлина од удобноста на вашата фотелја

Отсега сите ќе можат да уживаат во набљудувањето на овој природен феномен од своите домови – овозможен е пренос во живо на поларната светлина аурора бореалис. Сезоната на видливост на аурора бореалис обично трае од декември до април, меѓутоа патувањата на местата од кои таа најдобро се забележува се забранети поради пандемијата на коронавирусот. Наскоро