притисни ентер »

Борел: Иднината на европската безбедност ќе се решава во Украина
Борел: Иднината на европската безбедност ќе се решава во Украина

Борел: Иднината на европската безбедност ќе се решава во Украина

Иднината на европската безбедност ќе се решава во Украина, изјави денеска високиот претставник на ЕУ за надворешни работи и безбедносна политика Жозеп Борел за време на самитот на НАТО во Вашингтон. На настанот „Ноќ на одбраната на ЕУ“, Борел повика на здружување на силите од двете страни на Атлантикот во борбата против, како што рече, „предизвикот

Борељ: Иднината на европската безбедност ќе се решава во Украина

Борељ: Иднината на европската безбедност ќе се решава во Украина

Иднината на европската безбедност ќе се решава во Украина, изјави денеска високиот претставник на ЕУ за надворешна политика и безбедност Јосеп Борељ за време на самитот на НАТО во Вашингтон. На настанот „Ноќ на одбраната на ЕУ“, Борељ повика на здружување на силите од двете страни на Атлантикот во борбата против, како што рече, „предизвикот што го

Борел: Иднината на европската безбедност ќе се решава во Украина

Борел: Иднината на европската безбедност ќе се решава во Украина

Иднината на европската безбедност ќе се решава во Украина, изјави денеска високиот претставник на ЕУ за надворешни работи и безбедносна политика Жозеп Борел за време на самитот на НАТО во Вашингтон. На настанот „Ноќ на одбраната на ЕУ“, Борел повика на здружување на силите од двете страни на Атлантикот во борбата против, како што рече, „предизвикот

Борел: Иднината на европската безбедност ќе се решава во Украина

Борел: Иднината на европската безбедност ќе се решава во Украина

Иднината на европската безбедност ќе се решава во Украина, изјави денеска високиот претставник на ЕУ за надворешни работи и безбедносна политика Жозеп Борел за време на самитот на НАТО во Вашингтон. На настанот „Ноќ на одбраната на ЕУ“, Борел повика на здружување на силите од двете страни на Атлантикот во борбата против, како што рече, „предизвикот

Борел: Иднината на европската безбедност ќе се решава во Украина

Борел: Иднината на европската безбедност ќе се решава во Украина

Иднината на европската безбедност ќе се решава во Украина, изјави денеска високиот претставник на ЕУ за надворешни работи и безбедносна политика Жозеп Борел за време на самитот на НАТО во Вашингтон. На настанот „Ноќ на одбраната на ЕУ“, Борел повика на здружување на силите од двете страни на Атлантикот во борбата против, како што рече, „предизвикот

Борел повика на здружување сили од двете страни на Атлантикот: Иднината на европската безбедност ќе се решава во Украина

Борел повика на здружување сили од двете страни на Атлантикот: Иднината на европската безбедност ќе се решава во Украина

2 Иднината на европската безбедност ќе се решава во Украина, изјави денеска високиот претставник на ЕУ за надворешна политика и безбедност Жосеп Борел за време на самитот на НАТО во Вашингтон. На настанот „Ноќ на одбраната на ЕУ“, Борел повика на здружување на силите од двете страни на Атлантикот во борбата против, како што рече, „предизвикот што го

Борел: Иднината на европската безбедност ќе се решава во Украина

Борел: Иднината на европската безбедност ќе се решава во Украина

Иднината на европската безбедност ќе се решава во Украина, изјави денеска високиот претставник на ЕУ за надворешни работи и безбедносна политика Жозеп Борел за време на самитот на НАТО во Вашингтон. На настанот „Ноќ на одбраната на ЕУ“, Борел повика на здружување на силите од двете страни на Атлантикот во борбата против, како што рече, „предизвикот

Борел: Иднината на европската безбедност ќе се решава во Украина

Борел: Иднината на европската безбедност ќе се решава во Украина

Иднината на европската безбедност ќе се решава во Украина, изјави денеска високиот претставник на ЕУ за надворешна политика и безбедност Жозеп Борел за време на самитот на НАТО во Вашингтон. На настанот „Ноќ на одбраната на ЕУ“, Борел повика на здружување на силите од двете страни на Атлантикот во борбата против, како што рече, „предизвикот што го

Борел: Иднината на европската безбедност ќе се решава во Украина

Борел: Иднината на европската безбедност ќе се решава во Украина

Иднината на европската безбедност ќе се решава во Украина, изјави денеска високиот претставник на ЕУ за надворешни работи и безбедносна политика Жозеп Борел за време на самитот на НАТО во Вашингтон. На настанот „Ноќ на одбраната на ЕУ“, Борел повика на здружување на силите од двете страни на Атлантикот во борбата против, како што рече, „предизвикот

Борел: Иднината на европската безбедност ќе се решава во Украина

Борел: Иднината на европската безбедност ќе се решава во Украина

Иднината на европската безбедност ќе се решава во Украина, изјави денеска високиот претставник на ЕУ за надворешни работи и безбедносна политика Жозеп Борел за време на самитот на НАТО во Вашингтон. На настанот „Ноќ на одбраната на ЕУ“, Борел повика на здружување на силите од двете страни на Атлантикот во борбата против, како што рече, „предизвикот