притисни ентер »

Трговците од Струмичко стравуваат од недостиг на домати и краставици и изгор цени на пазарите на мало
Трговците од Струмичко стравуваат од недостиг на домати и краставици и изгор цени на пазарите на мало

Трговците од Струмичко стравуваат од недостиг на домати и краставици и изгор цени на пазарите на мало

Трговците и извозниците од Струмичко стравуваат дека во јули и август ќе бараат килограм повеќе домати и краставици од вториот производствен турнус, бидејќи производството на овие две градинарски култури од година во година постојано се намалува, а во оваа производствена сезона тоа е преполовено. Според трговецот Благој Витанов од компанијата „Империјал

Трговците од Струмичко стравуваат од недостиг на домати и краставици и од изгор цени

Трговците од Струмичко стравуваат од недостиг на домати и краставици и од изгор цени

Фото: Маја Јаневска-Илиева Трговците и извозниците од Струмичко стравуваат дека во јули и август ќе бараат килограм повеќе домати и краставици од вториот производствен турнус, бидејќи производството на овие две градинарски култури од година во година постојано се намалува, а во оваа производствена сезона тоа е преполовено. Според трговецот Благој Витанов

ДОМАТИТЕ ЌЕ БИДАТ УШТЕ ПОСКАПИ ВО ЈУЛИ И АВГУСТ Преполовено е производството во Стумичко

ДОМАТИТЕ ЌЕ БИДАТ УШТЕ ПОСКАПИ ВО ЈУЛИ И АВГУСТ Преполовено е производството во Стумичко

Трговците и извозниците од Струмичко стравуваат дека во јули и август ќе бараат килограм повеќе домати и краставици од вториот производствен турнус, бидејќи производството на овие две градинарски култури од година во година постојано се намалува, а во оваа производствена сезона тоа е преполовено. Според трговецот Благој Витанов од компанијата „Империјал

Трговците од Струмичко стравуваат од недостиг на домати и краставици и изгор цени на пазарите на мало

Трговците од Струмичко стравуваат од недостиг на домати и краставици и изгор цени на пазарите на мало

Трговците од Струмичко стравуваат од недостиг на домати и краставици и изгор цени на пазарите на мало Трговците и извозниците од Струмичко стравуваат дека во јули и август ќе бараат килограм повеќе домати и краставици од вториот производствен турнус, бидејќи производството на овие две градинарски култури од година во година постојано се намалува, а

Трговците од Струмичко стравуваат од недостиг на домати и краставици, производството e преполовено

Трговците од Струмичко стравуваат од недостиг на домати и краставици, производството e преполовено

Трговците и извозниците од Струмичко стравуваат дека во јули и август ќе бараат килограм повеќе домати и краставици, бидејќи производството на овие две градинарски култури од година во година постојано се намалува, а во оваа производствена сезона тоа е преполовено. Според трговецот Благој Витанов од компанијата „Империјал фруит“ таквата состојба е

Доматите и пиперките летово ќе имаат изгор цени, сметаат трговците од струмичко

Доматите и пиперките летово ќе имаат изгор цени, сметаат трговците од струмичко

Трговците и извозниците од Струмичко стравуваат дека во јули и август ќе бараат килограм повеќе домати и краставици од вториот производствен турнус, бидејќи производството на овие две градинарски култури од година во година постојано се намалува, а во оваа производствена сезона тоа е преполовено. Според трговецот Благој Витанов од компанијата „Империјал

Трговците од струмичко стравуваат од недостиг од домати и краставици и раст на цените на пазарите на мало

Трговците од струмичко стравуваат од недостиг од домати и краставици и раст на цените на пазарите на мало

Трговците и извозниците од струмичко стравуваат дека во јули и август ќе бараат килограм повеќе домати и краставици од вториот производствен турнус, бидејќи производството на овие две градинарски култури од година во година постојано се намалува, а во оваа производствена сезона тоа е преполовено. Според трговецот Благој Витанов од компанијата „Империјал

Трговците од Струмичко стравуваат од недостиг на домати и краставици и изгор цени на пазарите на мало

Трговците од Струмичко стравуваат од недостиг на домати и краставици и изгор цени на пазарите на мало

Трговците и извозниците од Струмичко стравуваат дека во јули и август ќе бараат килограм повеќе домати и краставици од вториот производствен турнус, бидејќи производството на овие две градинарски култури од година во година постојано се намалува, а во оваа производствена сезона тоа е преполовено. Според трговецот Благој Витанов од компанијата „Империјал