притисни ентер »

Од Интензивна нега на Клиниката за изгореници се префрлени повредените од несреќата, едно лице ќе биде оперирано
Од Интензивна нега на Клиниката за изгореници се префрлени повредените од несреќата, едно лице ќе биде оперирано

Од Интензивна нега на Клиниката за изгореници се префрлени повредените од несреќата, едно лице ќе биде оперирано

Повредените од сообраќајката на автопатот Струма, кои се сместени во болницата Пирогов, се во стабилна општа состојба. Нема опасност по нивните животи, информираат од здравствената установа. Вчера биле оперирани две лица кои исто така се во добра општа состојба, пренесоа бугарските медиуми. Повредените кои биле на интензивна нега се пренесени на одделението

Една од жртвите во автобуската несреќа ќе биде оперирана денеска

Една од жртвите во автобуската несреќа ќе биде оперирана денеска

Се уште не се знае кога ќе бидат отпуштени настраданите од автобуската несреќа во Бугарија.Од болницата во Пирогов појаснуваат дека сите се во стабилна состојба и нема опасност по нивните животи. Поради шокот од она што се случи, тие добија специјализирана психолошка поддршка. Две од жртвите биле оперирани вчера, а еден од нив ќе биде опериран денес

Од Интензивна нега на Клиниката за изгореници се префрлени повредените од несреќата, едно лице ќе биде оперирано

Од Интензивна нега на Клиниката за изгореници се префрлени повредените од несреќата, едно лице ќе биде оперирано

Повредените од сообраќајката на автопатот Струма, кои се сместени во болницата Пирогов, се во стабилна општа состојба. Нема опасност по нивните животи, информираат од здравствената установа. Вчера биле оперирани две лица кои исто така се во добра општа состојба, пренесоа бугарските медиуми. Повредените кои биле на интензивна нега се пренесени на одделението

Хоспитализираните во „Пирогов” се во стабилна состојба, еден денеска ќе биде опериран

Хоспитализираните во „Пирогов” се во стабилна состојба, еден денеска ќе биде опериран

Вчера беа оперирани двајца пациенти кои исто така се во добра општа состојба. Повредените кои биле на интензивна нега денеска се пренесени на одделението на Клиниката за изгореници и пластична хирургија. Едно од повредените лица денеска треба да биде оперирано. Со оглед на шокот од несреќата и тешките психички трауми, хоспитализираните добија и специјализирана

Хоспитализираните во „Пирогов” се во стабилна состојба, еден денеска ќе биде опериран

Хоспитализираните во „Пирогов” се во стабилна состојба, еден денеска ќе биде опериран

Вчера беа оперирани двајца пациенти кои исто така се во добра општа состојба. Повредените кои биле на интензивна нега денеска се пренесени на одделението на Клиниката за изгореници и пластична хирургија. Едно од повредените лица денеска треба да биде оперирано. Со оглед на шокот од несреќата и тешките психички трауми, хоспитализираните добија и специјализирана

Хоспитализираните во „Пирогов“ се во стабилна состојба, еден денеска ќе биде опериран

Хоспитализираните во „Пирогов“ се во стабилна состојба, еден денеска ќе биде опериран

Вчера беа оперирани двајца пациенти кои исто така се во добра општа состојба. Повредените кои биле на интензивна нега денеска се пренесени на одделението на Клиниката за изгореници и пластична хирургија. Едно од повредените лица денеска треба да биде оперирано. Со оглед на шокот од несреќата и тешките психички трауми, хоспитализираните добија и специјализирана

Хоспитализираните во „Пирогов“ се во стабилна состојба, еден денеска ќе биде опериран

Хоспитализираните во „Пирогов“ се во стабилна состојба, еден денеска ќе биде опериран

Вчера беа оперирани двајца пациенти кои исто така се во добра општа состојба. Повредените кои биле на интензивна нега денеска се пренесени на одделението на Клиниката за изгореници и пластична хирургија. Едно од повредените лица денеска треба да биде оперирано. Со оглед на шокот од несреќата и тешките психички трауми, хоспитализираните добија и специјализирана

Еден од преживеаните ќе биде опериран денеска во Софија, сите се во стабилна состојба

Еден од преживеаните ќе биде опериран денеска во Софија, сите се во стабилна состојба

Сите пациенти повредени во автобуската несреќа на автопатот Струма се во стабилна општа состојба, и нема опасност по нивните животи, соопшти денеска болницата „Пирогов“. Вчера беа оперирани двајца пациенти кои исто така се во добра општа состојба. Повредените кои биле на интензивна нега денеска се пренесени на одделението на Клиниката за изгореници

Хоспитализираните во „Пирогов“ се во стабилна состојба, еден денеска ќе биде опериран

Хоспитализираните во „Пирогов“ се во стабилна состојба, еден денеска ќе биде опериран

Сите пациенти повредени во автобуската несреќа на автопатот Струма се во стабилна општа состојба, и нема опасност по нивните животи, соопшти денеска болницата „Пирогов“. Вчера беа оперирани двајца пациенти кои исто така се во добра општа состојба. Повредените кои биле на интензивна нега денеска се пренесени на одделението на Клиниката за изгореници

Еден од преживеаните ќе биде опериран денеска во Софија, сите се во стабилна состојба

Еден од преживеаните ќе биде опериран денеска во Софија, сите се во стабилна состојба

Сите пациенти повредени во автобуската несреќа на автопатот Струма се во стабилна општа состојба, и нема опасност по нивните животи, соопшти денеска болницата „Пирогов“. Вчера беа оперирани двајца пациенти кои исто така се во добра општа состојба. Повредените кои биле на интензивна нега денеска се пренесени на одделението на Клиниката за изгореници