притисни ентер »

Кирил Колемишевски нов главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на развојот
Кирил Колемишевски нов главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на развојот

Кирил Колемишевски нов главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на развојот

Кирил Колемишевски е поставен за нов главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на развојот АД Скопје. Оваа информација е објавена на сајтот на Македонска берза а во соопштението се посочува дека оваа одлука е донесена на седницата на Надзорниот одбор на Банката одржана на 15 мај, пред два дена. „На седницата на Надзорниот одбор на Банката

Кирил Колемишевски нов главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на развојот

Кирил Колемишевски нов главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на развојот

Кирил Колемишевски е поставен за нов главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на развојот АД Скопје. Оваа информација е објавена на сајтот на Македонска берза а во соопштението се посочува дека оваа одлука е донесена на седницата на Надзорниот одбор на Банката одржана на 15 мај, пред два дена. Мандатот на вршителот на должност член на

Колемишевски назначен за главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на развојот

Колемишевски назначен за главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на развојот

На последната седница на Надзорниот одбор на Македонска банка Кирил Колемишевски е поставен за нов главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на развојот АД Скопје, објави ТВ21. Според информациите објавени на сајтот, одлуката била донесена на 15. мај, а истекува со денот на добивање на согласност од страна на гувернерот на Народна банка

Кирил Колемишевски поставен за нов директор на Македонска банка за поддршка на развојот

Кирил Колемишевски поставен за нов директор на Македонска банка за поддршка на развојот

Оваа информација е објавена на сајтот на Македонска берза а во соопштението се посочува дека оваа одлука е донесена на седницата на Надзорниот одбор на Банката одржана на 15 мај, пред два дена. Кирил Колемишевски е поставен за нов главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на развојот АД Скопје. Оваа информација е објавена на сајтот на

Колемишевски e нов директор на Македонска банка за поддршка на развојот

Колемишевски e нов директор на Македонска банка за поддршка на развојот

На последната седница на Надзорниот одбор на Македонска банка Кирил Колемишевски е поставен за нов главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на развојот АД Скопје. Според информациите објавени на сајтот, одлуката била донесена на 15. мај, а истекува со денот на добивање на согласност од страна на гувернерот на Народна банка на Република

Кирил Колемишевски именуван за в.д. главен извршен директор на Македонската банка за поддршка на развојот

Кирил Колемишевски именуван за в.д. главен извршен директор на Македонската банка за поддршка на развојот

На седницата на Надзорниот одбор на Македонската банка за поддршка на развојот одржана завчера е донесена одлука Кирил Колемишевски да биде именуван за вршител на должност член на Управен одбор – главен извршен директор на банката, информира банката преку Македонската берза. Мандатот на Колемишевски почнува на 15 мај, а се очекува по давањето согласност

Кирил Колемишевски нов главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на развојот АД Скопје

Кирил Колемишевски нов главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на развојот АД Скопје

Кирил Колемишевски е поставен за нов главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на развојот АД Скопје. Оваа информација е објавена на сајтот на Македонска берза а во соопштението се посочува дека оваа одлука е донесена на седницата на Надзорниот одбор на Банката одржана на 15 мај, пред два дена. „На седницата на Надзорниот одбор на Банката