притисни ентер »

ВМРО-ДПМНЕ го обвини Богдановиќ дека не ги исчистил улиците од снег
ВМРО-ДПМНЕ го обвини Богдановиќ дека не ги исчистил улиците од снег

ВМРО-ДПМНЕ го обвини Богдановиќ дека не ги исчистил улиците од снег

Градоначалникот на Центар, Саша Богдановиќ, уште еднаш ја докажа својата неспособност, улиците низ Центар цел ден се неисчистени и непроодни, обвини ВМРО-ДПМНЕ ОК Центар. „Врнежите од снег, кои се вообичаени за овој период од годината, го изненадија Богдановиќ. Наместо да ја ангажира целокупната механизација и работна сила што му е на располагање,

ВМРО-ДПМНЕ го обвини Богдановиќ дека не ги исчистил улиците од снег

ВМРО-ДПМНЕ го обвини Богдановиќ дека не ги исчистил улиците од снег

Градоначалникот на Центар, Саша Богдановиќ уште еднаш ја докажа својата неспособност, улиците низ Центар цел ден се неисчистени и непроодни, обвини ВМРО-ДПМНЕ ОК Центар. „Врнежите од снег кои се вообичаени за овој период од годината, го изненадија Богдановиќ. Наместо да ја ангажира целокупната  механизација и работна сила што му е на располагање тој

Сашa Богдановиќ е најуспешниот градоначалник во Скопје

Сашa Богдановиќ е најуспешниот градоначалник во Скопје

Саша Богдановиќ е најуспешниот градоначалник во Скопје – ова го покажа анкетата која ја направи Скопје Инфо во изминатите две седмици. Анкетата се спроведува по трет пат. Повеќе од 40 илјади граѓаните го дадоа својот глас за градоначалникот кој според нив беше најуспешен во изминатата, 2018 година. Градоначалникот на општина Центар се најде на врвот

Скапо платените паркинзи низ Центар останаа под снег

Скапо платените паркинзи низ Центар останаа под снег

Градоначалникот на Центар, Саша Богдановиќ уште еднаш ја докажа својата неспособност, улиците низ Центар цел ден се неисчистени и непроодни. Врнежите од снег кои се вообичаени за овој период од годината, го изненадија Богдановиќ. Наместо да ја ангажира целокупната механизација и работна сила што му е на располагање тој ги остави центарци да се снаоѓаат

Сашa Богдановиќ е најуспешниот градоначалник во Скопје

Сашa Богдановиќ е најуспешниот градоначалник во Скопје

Саша Богдановиќ е најуспешниот градоначалник во Скопје - ова го покажа анкетата која ја направи Скопје Инфо во изминатите две седмици. Анкетата се спроведува по трет пат. Повеќе од 40 илјади граѓаните го дадоа својот глас за градоначалникот кој според нив беше најуспешен во изминатата, 2018 година. Градоначалникот на општина Центар се најде на врвот

Богдановиќ заглави во „обилниот“ снег и го одложи пресот

Богдановиќ заглави во „обилниот“ снег и го одложи пресот

Општината Центар информира дека „поради временските услови и обилните врнежи од снег, се презакажува прес конференцијата на градоначалникот Саша Богдановиќ по повод пресудата на Врховниот Суд во корист на Општина Центар. Средбата со новинарите закажана за 12 часот пред зградата на НИП Нова Македонија се презакажува за во 13 часот во Салата на Советот