притисни ентер »

Како помина на првата брачна ноќ?
Како помина на првата брачна ноќ?

Како помина на првата брачна ноќ?

Си биле две плавуши и едната ја прашува другата: – Како помина на првата брачна ноќ? – Никако мажот цела ноќ ми збореше за Перикле и Аристотел. И ја му одговорив: Џабе збориш јас не се разбирам во фудбал